Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday

Ok. Update guna bb jek ehhh. Malas nak bukak and resize, malas nak letak watermark bagai.

Plusss ni aku online dekat kelas. Jadi gambar takde, semua nya dalam bb ni. Kena trasfer.

Lec tengah mengajar dekat depan, aku sesedap jek camwhore sensorang dekat belakang. *adik adik, sila jangan tiru aksi ini ok*. Hehehehe

12 pengomen:

Nazifa said...

hahaha..sempat lg ek..

nazirah said...

wah2 sarah sempat lagi ek .. hehe pokus2 huhu

CintaZulaikha said...

menyempat lagi tuh..hehe

Ardini Humaira said...

dni nak belajar update blog guna bb yang boleh justify & centrekan tulisan dan gambar. huhu ada sesapa tahu tak

apik pehe said...

hahaha..pok dahi kang..ni yg nak tepon lecturer ni

Redbloodsnow said...

tu lah yg bestnya pengguna BB kan

sarah mohamad said...

@Nazifa

Sempat jekkk bulan HEHEHHE

sarah mohamad said...

@nazirah

HEHEHEHE Fokus jugak tapi sambil2 tu amik la peluang camwhore sattttt

sarah mohamad said...

@CintaZulaikha

HEHEHEHEH Biasa lah dah namanya pompuan, harussss lah camwhore kat mana2 punggg kan HEHHE

sarah mohamad said...

@Ardini Humaira

Haaa .. tahu tak macam mana nak centre kan gambar and tulisan tu?

sarah mohamad said...

@apik pehe

Olohhh apik ehhhh, mujur lec sportinggg :D

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

haaa la kak, social networking ni on the go jek. Guna jari pungg boleh eh eh eh?

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting