Wednesday, November 30, 2011

Nak dapat perfume DKNY FREE tak? Meh meh tengok ni hehehe


Nak perfume ni tak? Takkan tak nak benda free koooooot!!

HEHEHE

kalau nak, korang just klik banner dekat bawah ni

ShoppingLifestyle.com Magazine Readers' Contest: DKNY Golden Delicious Give-aways


Cara nya senang jekkkkk. Tak susah punggg :D

Lepas dah klik atas tu, korang isi lah form seperti yang di minta.


macam yang aku isikan seperti di atas ni hehehe

lepas tu akan ada satu form untuk letakkan email kawan kawan

tu pungg isikan jugak.

lastttt sekali ...

letak banner yang telah di beri dekat facebook, twitter or blog.

selepas tu, kalau rezeki korang .. dia akan inform melalui email ok.

Aku rasa, cara perkiraan di kira sesapa bagi referrer tertinggi kot. Aku rasa lahhhh ...


terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

azam said...

joinnnnnnnnn......

Nazifa said...

wahhh...macam best je. baru je beli be delicious weekend ari tue :p

Redbloodsnow said...

wahhh..senang je cara nk menangi tu ek. lepas tu depends dgn our luck..hehe. good luck lah kalo gitu dik :D

CintaZulaikha said...

biar betoi isi form ja dpt perfume..menarik..

Ardini Humaira said...

wow! kenan kenan kenan :D

rara pinkmafia said...

besar nya sarah.akk dh lh penggemar karipap.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting