Wednesday, November 30, 2011

Karipap yang sangat besar. First time aku tengok ni.



 First time aku tengok karipap sebesar ni weh! Terkejut giler. Terus la membeli. Sekali beli harus lah 3. Wahh wahhh memang jakun aku tengok karipap ni. Only in Shah Alam. Kalau kat tempat lain tak tahu lah yek. Aku jumpa dekat area2 Shah Alam sahaja.


Patut pung besar, harga pung mesti lah besar. HEHEHE sebiji RM2.30. Tapi berbaloi ok.


 So far, sedappppp gilossss ok. Tapi dia masak tu macam terlebih minyak. Pegang sikit jek, minyak dekat tangan melampau lampau tahu tak. Tak suka minyak gini.


 Besar gilossss. Sebesar tapak tangan aku nih.



Dalam siap ada makaroni ok. HEHE Selalunya inti karipap adalah kentang dan daging. Tempat yang aku beli ni ada inti ketam, makaroni dan pizza. Memang pelik tapi ohsem ok. Semua aku dah try and semua sedap gilossss.



 Yang ni inti daging dengan pizza. HEHE. Okay, meh meh makanggg.


terima kasih sudi baca yaw!

13 pengomen:

CintaZulaikha said...

kenyang sehari tuh kalau makan..huhu

Sharinginfoz said...

alamak besarnya, hari tu tengok donut gergasi kat puchong

Ezy Chiaki said...

aritu saye ade tgok karipap besar gedabak ni kat psr mlm seksyen bpe ntah.. 18 kot.. lupe2.. kehkeh..
kat shah alam je ade kn..
haha

Zura said...

besarnye...makan satu dh kenyang..

ishiko said...

hehee...
karipap kat ikea pun sedap ^^

emieysandra said...

penah jumpe karipap ni!! sedap kannn...asenyer ade name karipap ni, ntah pe..huhu =)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sis pernah gak jumpa tapi inti dia telur rebus... sedap.

~Nana BamBam~ said...

besau2 la kenyang mkn..huahua

Redbloodsnow said...

a'ah lah...mmg sgt besau lah. sedap tue..hehe

zOeY zAu YaH said...

aiyak! sedapnya...

rara pinkmafia said...

alamak,tersalah komen.

Ardini Humaira said...

suaaappp! :D

Cik Pulau said...

rajin tgk..
masa kat bazar ramadhan aritu.. hehehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting