Friday, November 25, 2011

Penyampai Baru Hotfm Kelate dan Terengganu! Hoyeah!

Assalamualaikum!

Okay, sebelum pergi kelas selalunya aku dengar Hotfm. Celik mata je terus bukak 8tv nak dengar panggilan hangit.


Beberapa hari yang lepas, terdengar Usop ada cakap Ganu dengan Kelate. Aku dah pelik dah, segmen apa pulak ni. Rupa-rupanya Hotfm dah melebarkan sayapnya dengan mengambil penyampai bagi negeri Pantai Timur pulak dah. Ho yeah! Excited weh! Memandangkan aku dari negeri Pantai Timur ( Kelate ) harus lah berbangga okehhh!


Pulak tu lagi excited ada yang hensemmmmm. HAHA *gatal*. Jom tengok penyampai - penyampai  rasmi untuk Kelate dengan Terengganu.



Renny. Hot Fm Kelate




Zul. Hot FM Ganu




Bell. Hot FM Ganu




Ain. Hot FM Ganu




Raffly. Hot FM Ganu. Yang ni henseeeeeeem *gatai* aku dah follow dia.  
@Rafly_HotFM


Farid. Hot FM Kelate




Azri. Hot FM Ganu. Eh eh apehal ada mama i love u tuuuuu? 
Kantoi! Anak mak ngupa nyaaaa 
Hehehehe




Fizie. Hot FM Kelatam? 



 
Izzul. Hot FM Kelate.

Nama izzul ni tetiba mengingatkan aku kepada ex boifreng aku. Sekarang lost contact uwuwuwu


Cuma ada 2 bunga iaitu Renny dan Ain. Hari tu diorang dah kena orientasi kalau tak salah aku lah. Harap-harap dengan adanya penyampai-penyampai baru dari belah Pantai Timur, di harapkan Hot FM akan terus berjaya menggegarkan Malaysia.


Diorang semua ni akan mula bersiaran kalau tak salah aku rasanya Januari tahun depan. Segmen diorang akan bermula lepas segmen Farah, Faizal, Ag dengan Usop. Dari jam 11 pagi hingga ke tengah malam.


Kiranya pagi-pagi still kita dapat dengar  Farah, Faizal, Ag dengan Usop bersiaran cuma selepas tu baru lah diorang akan mengambil alih menggantikan segmen asal Hot FM.


*Tak sabar nak dengar Hot FM Kelate!*

source : FACEBOOK HOTFM

terima kasih sudi baca yaw!

8 pengomen:

Ezy Chiaki said...

org2 pntai timur mmg smart.. mmg comel..
ke guane?
haha

ishiko said...

wohhh...
ade pulakk eh

sara pedrosa said...

wowww hangatnya! muda2 lg diorang yek

Rtp Farra Arisha said...

everybody looks cool!

Amirah Adnan said...

hari tu nak pegi audition, tp bgn lambat ;p

eh bukan ke ade sorang lg ke? kak wani.. yg blogger jugak tuh..

onie said...

rambang mata dah,tatau nak pilih jejaka mana,kbai :P

~Nana BamBam~ said...

molek sungguh loni ado penyampai hotfm klate and terengganu..

Ardini Humaira said...

whoaaa ramainya.... nanti leh dengar hok ef eym kecek klatey tganu :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting