Tuesday, November 1, 2011

Sarah Mohamad di JOHNNYS STEAMBOT! walawehhhhh ....

Assalamualaikum!

entry peram jugak ni hehehe entah kenapa aku suka memeramkan entry! dah rasa boring baru aku hapdet and publish hehehehe


masa ni sebelum aku pergi tengok REAL STEEL, sebelum masuk panggung harus lah melantak dulu! :D


 dah pilih tempat makan punggg hoi kemain lama weh! last2 sekali, semua setuju nak makan dekat Johnnys aje. lagipung semua dah malas nak jalan2 jauh!


so ke sana lah kami berempat :D


aku memang first time makan dekat Johnnys ni, patut lah kawan aku yang nama syura ni kemain weh cakap sedap dekat sini .. memang bebetul sedapppp sup dia! kalah flaming *erk, apesal flaming disabitkan dalam hal ini* HAHAHA



sambal yag super umphhhhh! 
memula kawan aku nak amik sup tomyam, tapi memandangkan masa tu dah jam 10 lebih jadik sup tomyam dah habis. maka bersup ayam lah kita :D




amik set untuk 4 orang makan. ada lah dalam 12 kot jenis lauk2 dia. ada bagi banyak, ada bagi sikit. walapupunggg nampak macam tak cukup je .. padahal ni dah lebih dari mencukupi dah! aku yang paling banyak makan sekali hehehehe sampai kan dengan sup2 aku hirup kasi licinggggg! hehehe


telur 2 biji ni pungg masak masa dah last2 minit nak balik. heheh memula tuu boleh pulak lupa kat telur ni. jadi kelam kabut masak. guna heat yang paling tinggi sekali hehe


masuk fishball :D


 





tunggu masak kejap dannnn ......................


time untuk melantak! hehehe so far sup ayam dia yang paling besttt! 


semua sekali dalam RM75 ++ kot. aku dah lupa harga sebenar makan dekat sini.


sekarang aku tengah usha2 nak makan dekat SEOUL GARDEN. sebab situ ada untuk bbq sekali. aku tak pernah lagi makan sekali dengan bbq grill ni. nak try!!!
terima kasih sudi baca yaw!

9 pengomen:

~Nana BamBam~ said...

wahhh best nyer dapat makan steambot....

Cik Bambam said...

leh geng lar kita!! nie memang tempet peberet den makan steambot! sos dia mmg xleh lawan kat mana2 kedai steambot!! eheheh

cik pulau said...

wewittttt..
sedak ohh..
tapi tgk udang tu, terus xsdak slalooo.. haha

tiefazatie said...

wah..ebst gle mkn!

cikji said...

siyesss terliurnyo laaaa

cik anna said...

saye pon baru je lps mkn steambot kat johnny;)

sarah mohamad said...

@cik pulau,

pasal apo tgk udang jd dop sedap? hehehehe

sarah mohamad said...

@cik pulau,

pasal apo tgk udang jd dop sedap? hehehehe

ILA HonEyBuNNy said...

ne laparrr neh...

mana nak cari steambot malam2 neh...ehhehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting