Monday, November 7, 2011

walaupun mengambil masa sehingga 13 jam untuk balik ke kampung, IT IS WORTH IT!

Assalamualaikum!


hohohoho ... cerita tentang perjalanan pulang aku ke kampung. fuuuh! memang sakit belakang aku ni! aku gerak dalam pukul 3.30 pagi ... sampai ke tangga rumah tu tepat2 pukul 4.30 petang. try kira berapa jam? haaa ... itu lah diaaa .. dekat 13 jam wehhh!


nak beraya dekat kampung punya pasall kaaaaaan ... sanggup meredah perjalanan balik sampai 13 jam! kalau balik kelantan .. aku rasa semua orang punggg dah pernah merasa balik sehingga 12 - 13 jam ni kan hehehehe


memang jammm sampaikan bontot aku pungg dah kepanasan melampau. nak menggelupur macam tak hengat pungg tak boleh sebab dalam kereta kan. kat rumah boleh T___T


so far .. raya aku macam biasa jek. takde special sangat punggg. hehehehehehe pagi raya tu macam biasa .. sediakan makan2 sket .. pergi sembahyang raya .. dan edisi sembelih menyembelih pulak hohoho


tapi aku tak pergi punggg ... stay kat rumah jek! heheheh cuma mak dengan abah aku je yang pergi tolong2. mak aku cerita, lembu yang kena sembelih tu adalah kecik .. tapi jangan di sangka .. kecik2 lembu tu dapat la jugak dalam 7 kilo sorang2. hohohoo ... sebab lembu kecik tu takde lemak punggg :D


gambar takde .. malas nak transfer .. ni pungg aku hapdet dengan laptop abah aku punya. laptop aku tak bawak balik hehehe 


ketika entry ini keluar, aku terpaksa balik ke kl dah ... kenapa tulis terpaksa?! sebab memang dah terpaksa punggg .. kalau ikutkan aku, harus lah aku ponteng sehingga seminggu, sehari duduk rumah mana cukup weiiii! tapi nak buat macam mana .. :(


next entry, aku ingat nak buat review lah. tentang mekap stuff yang aku baru beli. maskara .. memang best .. so nanti kan ok. watch outttttt!!


terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

hawiz said...

betol tu..hawiz pon ore kelate gok..tp rayo ni xkelik sbb cuti sikit..so xsempat..beraya la kt melaka ni sorg2..so sad lor..huhu..=(
selamat hari raya...

~Nana BamBam~ said...

13 jam..huhu..lama tuh..mau kebas dah buntut2 yer..haha

cikji said...

mmg jln jem sgt sgt punggg

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting