Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday #9 - bile lah boleh cashout ni?

Assaamualaikum!




hohohohho .... kemain lama weh aku tunggu nak cashout cupcup ni .. 

tapi alangkah sedihnya aku tak pernah sekali punggg aku dapat peluag nak cashout ni *cehhh, ayat sedihhh* hehehehehe

aku tak mintak beriban riban .. aku mintak sampai 100 je punggg. hehehe..

terima kasih sudi baca yaw!

10 pengomen:

hawiz said...

sabo2..huhu

~Nana BamBam~ said...

sabar...nana punye lagi la..bejanggut nak tggu die cash out..haha

Amirah Adnan said...

cemane nak dpt eh?hehe

cikji said...

waaa byk dh tuh.bgus2,usaha tngga kjyaan

Mira Marcello said...

best nya kak sarah dah nak cashout. mira punya T____T sedih nak cerita

hazman aka species1980 said...

alaaa... dah dekat la tue untuk cashout.... cuba tambahkan lagi bilangan follower twitter... sure next social seeding akan dapat lebih skit....

nazirah said...

sarah.. mcm dah lain je kat sini dah ubah template ek ? huhu neway , takpe sbr ek sikit lagi da bole la cash out tu weeee pstU blnje cci taw ngee ;)

Munnafendy said...

byk gk tuh...sy punya churp2 ntah bpe ntah..lama dh xjengok...hehe

Hazmin Hamudin said...

fuh...banyak dah tu...tinggal sikit je lagi dah boleh cash out...iklan kat churpchurp pun dah kurang sekarang ni kan.

Myra Jay said...

Wowww!!dah nak dekat tu, kena gandakan usaha lagik..
:)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting