Thursday, December 15, 2011

I Wish thissss ....................... Target aku sebelum habis tahun ni!

Assalamualaikum!

Sebelum end of this year, target aku adalah untuk mendapatkan 2 benda ni.



Aku nak beli ni!!! Entah kenapa, mood nak membeli mekap membuak buak sekarang. Tunggu masa nak pecah jek. HAHAH. Padahal baru jek beli eyeshadow miss rose satu. Nafsu ke keperluan ni. HEHEHE

Aku dah survey dah sket2, tunggu masa nak beli je. And this is not original. Ini adalah fake punya. 

Aku tak pasti kalau originalnya Mac ada jual palette gini, setahu aku takde kot. *aku rasa lah*




And thisssss. Bukan untuk tunang ke apa ke. Cuma aku suka dengan stail baju kurung moden dengan skirt nya stail kembang ikan duyung gituu. Simple and nice. Walaupun simple tetap nampak menarik :D

Rekaan Hatta Dolmat banyak stail gini kan?

Aku nak buat baju gini satu, and op kos kaler merah atau turquoise. One of my feveret kaler everrr! HEHE

Gambar semua dari google.

terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

~Nana BamBam~ said...

eyeshadow tuh bape ringgit? mseti mahal kan.

Redbloodsnow said...

whoaaa! eyes shadow brand krayon ka tu yunk. mahal tueee. if dh leh beli nnti, leh lah bermakeup seakan kan. hehehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting