Thursday, December 15, 2011

Cover yang tak berapa nak umphhh!



Masa aku memula beli, memang takde pungg lagi cover ataupun aksesori untuk telefon ni. Dah puas dah aku cari dekat area Shah Alam ni. Memang tak de!

Hari tu masa aku jenjalan dekat Uptown Shah Alam, aku cari cover untuk telefon aku ni. Sebesar besar uptown tu, HANYA 1 kedai jek yang ada!

Dah la agak mahal diorang jual, tapi nak ke tak nak tetap kena beli jugak la. Kalau tak pakai, alamatnya tak sampai sebulan dah calar balar dah la HEHEHEH *aku agak clumsy sket bab2 penjagaan telefon ni*




 Yang paling tak boleh blahhh, keesokan harinya aku ke tesco shah alam .. jumpa pulak cover untuk telefon ni tapi lagiiiii cantik lagiiii cute. TENSION aku tengok. Dah la lagi murah dari beli dekat uptown ni. Menyesal gilerr aku.

Dah la cover yang aku beli dekat uptown tu entah hapa hapa jek! Sekarang dah longgar longgar dah. Tak berkualiti langsung. Kalau mahal tapi berkualiti berbaloi jugak dengan harga yang aku bayar. Muahahaha

Tengok lah kalau dah boring dengan cover ni, haruss beli yang baru! =P

terima kasih sudi baca yaw!

17 pengomen:

azam said...

i4s lah......terbaik

Daddylicious said...

org kata la...menang membeli kalah memakai dan bla bla...:)

♥ solehah ♥ said...

tetiba rasa nk pkai bb jugak ah.hihi

J.Syazwana said...

hasrat di hati nak pakai bb tapi now dah tertukar pulak. nak beli samsung galaxy y saje. jimat sikit. kikiki

apik pehe said...

hehe..ciannyer..tu la..jalan2 lagi..hahaha

Cik Bambam said...

cover kita pon kaler purple sama ngan awokkk! ehhehe.. nak beli yg ada telinga rabbit lar pulak..hehehe

Miss Nadya said...

best ada bb..:)

p/s :: xprnah smpai melaka??

Prettywrite said...

comelnya purple ituuuuu...:)

sarah mohamad said...

@azam

Mak saya guna I4s. Tapi rasanya biasa je. HEHEHE Maybe sebab saya tak try guna sebab tu tak tahu :D

sarah mohamad said...

@Daddylicious

Betullllll! HEHEHE Pelaburan yang baik sebenarnya :D

sarah mohamad said...

@♥ solehah ♥

Cepat2 solehah beli Bb. Bestttt nanti boleh bbm HEHEHE

sarah mohamad said...

@J.Syazwana

Samsung android punya. Bestt jugak. Pernah guna android sony dulu :)

sarah mohamad said...

@apik pehe

Jalan - jalan itu adalah best apikkk! HEHEH

sarah mohamad said...

@Cik Bambam

Sama keeeee? Memang nak cari yg rabbit, tapi tak jumpa lagi :(

sarah mohamad said...

@Miss Nadya

HEHEEH Tak pernah sampai lagi ke melaka tahuuu! :(

sarah mohamad said...

@Prettywrite

Kalau purple lite lagi cantik kott HEHEHE

Redbloodsnow said...

jeles tgk org ada blackberry...huhu :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting