Wednesday, December 14, 2011

Apabila ke Sungei Wang memang tak sah kalau tak membeli. Wink wink

Assalamualaikum!

Curi 3 hari, hari tuu aku sempat pergi ke Sungei Wang. Jalan jalan sesi untuk mengeringkan poket yang dah sedia kering. HEHE 

Takde lah, memula memang aku dah niat siap siap dah dekat rumah tak nak SATU BENDA pung sebab niat utama aku adalah untuk menemankan kawan kawan aku shopping. Aku jadi sang peneman pun dah takpe T__T

Tapi alangkah kecewanya aku dengan diri sendiri sebab tak dapat mengawal nafsu yang bermaharajalela dalam hati aku ni supaya membeli 2 helai kemaja yang super ohsem ini. *DUSH DUSH untuk diri sendiri*


Entah hapa-hapa aku amik gambar. Entah entah korang ingat beli apa ni. Beli kain buruk kot T__T! Kemeja ni sangatttttt lahhhh lembuttt. Sedap pakai. Kalau aku pakai nampak kurusss. HEHEHE.



 Yang ini ok KETAT! Terus jadi tak best :( Still boleh pakai, tapi tak boleh nak over over la kalau makan atau ketawa. Tak boleh nak bayang kot aku tengah ketawa bagai nak rak, tetiba terkoyak kat depan tuu. NO NO NO!

2 helai RM50. Murah kan? Kalau dekat uptown ni, especially uptown shah alam ni *yang boleh dikatakan 2 3 hari sekali mesti pergi* harganya melampau ok. 

Sehelai macam dekat atas tu dah RM45. Dah la rate harga ikut size. Orang chubby *taknak kata gemok, terasa macam huge ok kalau sebut gemok HEHEHE* terpaksa lah beli jugakkk! COI!


Kalau beli dekat Sungei Wang, harus lahh murah giloss. Tempat feveret kalau nak shopping. HEHEH Almaklumlahh setudentt lagi. Kalau nak shopping dekat KLCC, LOT 10, Pavi alamtnyaaa mampuss lah akuuu. Muahahah




Pastu kan pastu kan, biasa lah perempuan kalau dah masuk Watsons macam aku nih, terbeli pulak mask dengan nose strip ni. HEHEHE

Yang nose strip aku dah pakai, ok nanti aku akan buat review. Mask muka tu tak pakai lagi. Adalah menjadi hobi aku sekarang, suka pakai mask :D


terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

Shawn Razaleigh said...

haha. girls=shopping. heee.

Cik Pulau said...

errr.. 4 thn duk ukm..
x ajim g sungei wang..
muahahaha

CintaZulaikha said...

beli jangan tak beli dik oiii...hahha..pompuan kan..lalalal~~

saharinasaharudin said...

hihi,girl memang suka shopping.well,shopping kan therapy.kihkih ;)

nazirah said...

wah2 cik sarah bnyknye shopping ek .. rajin betul berjalan smpi ke sungei wang ek hambOI2 tk ajk pung hee

J.Syazwana said...

betul tuh. sopink kat sungei wang adalah heaven. hihihi

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting