Wednesday, December 14, 2011

Skandal Terbaru Sarah Mohamad

 .
.
.
.
.
.
.
.
.







Muahaha .. tajuk kemain gempak. Skandal skandal lagik. Macam lah aku ni player sangat kannnn!

Ini bukan skandal ke mak kendell ke apa apa jelah, ni friend of mine :D Kawan kepada husband kawan aku Syura.

Time ni aku dengan dia kena jadi pengapit. So memang dah rancang nak pakai baju yang sama. Dah aku dah beli kain baju kaler kuning, so dia pungg beli baju yang sama jugak. 

Mesti lah sama, pengapit kan. Mana ada pengapit pakai baju asing asing. :D

BTW, rasanya lah *tak pasti* dia dah ada gf kot. =P


terima kasih sudi baca yaw!

8 pengomen:

CintaZulaikha said...

melepas cik sarahhh..ehekehek~

dayu_myself said...

ehem3...
GF je kot...
tak kwen lagi..
still ad pluang...
ahak3..

Shawn Razaleigh said...

ahahaha. try tackle lah.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh jd pengapit ye..

kata kila said...

hai dear. thanks singgah.hahahaa...skandal tu retis retis

Prettywrite said...

alor..baby face nya muka dia..hehe

~Nana BamBam~ said...

wewwwiiitttttt..huhu

Aweyn said...

cantik kemeja :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting