Saturday, January 21, 2012

Cover handset bertanduk.

Assalamualaikum!

Aku tension weh dengan cover telefon aku ni haaa! Dah la tak berapa nak cun, tak berapa kemas, harga pulak mahall. Tapi memandangkan masa tu tak berapa banyak lagi kedai jual cover untuk telefon jenis aku ni, aku bedal je beli sebab taknak telefon aku ni calar balar. 


Dah la kalau letak dalam handbag, pastu telefon berbunyi, masa nak cari cari telefon dalam handbag, telefon entah ke mana, cover entah kemana. Huh! Cover telefon yang tak mengcover telefon punggg!




Tapiiiiii ... aku dah beli cover baruuu. Memula aku nak cari cover rabbit, tapi nan hadoo lah pulak. Apesall takde cover rabbit tu, bold ada pulak. Ini tak adill!



 Ehem ehem. Tangan siapa la tuu kannnn.

Cover bertanduk ini je yang ada. Aku pungg bedal beli jugak. Masa ni aku beli dekat KbMall. 


Sekali tengok macam syaitonnn pun ada kan. HEHEH. Macam scary jek kalau tengok dari belah belakang tu.


Cover yang ini kemas je terletak. Takde longgar longgar macam cover dulu. Aku beli ni RM10 sahaja. So kira berpuas hati jugeekk lah. Nanti kalau ada cover yang pelik pelik sket, aku nak beli lahh T__T

terima kasih sudi baca yaw!

1 pengomen:

Ezy Chiaki said...

eh comel pe..
tanduk tu cute je..
ekeke

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting