Saturday, January 7, 2012

Edisi Makan - Makan di Murni Restoran.

Assalamualaikum!

Cerita yang dah basi. HEHEH Aku kannnn suka peram cerita ni, dah berapa lama baru aku update. Dah sebulan yang lepas kot.

Time ni aku keluar makan makan dengan housemate aku. Sesaja pergi makan jauh jauh sikit, memandangkan kawan kepada housemate aku nak bawak.

 #1

Edisi makan - makan kali ni dekat Restoran Murni. Aku masa ni pergi cawangan yang dekat Taipan, Subang Jaya.

Dulu, aku dah pernah makan tapi dekat Kelana Jaya kot. Boleh klik SINI kalau nak baca balik. =P

Sebelum ni, memang aku tak tahu pungg dekat Subang pungg ada Restoran Murni ni. Kalau aku tahu dulu, mesti aku datang sini. ISHH! Rupanya Restoran Murni ni banyak cawangan. Aku jekkk tak tahuu. *sekeh diri sendiri*


#2

 #3

Harga untuk minuman. Yang lawoknyaaa, nama minuman ni pelik pelik. First time kot jumpa nama air I Miss You, I Kiss You, Dont Worry, Be Happy. HAHAHA

Memula kawan bagitahu aku ingatkan main main, saja nak bergurau dengan aku. Alih alihhh betul kott lepas tengok menu. Aku macam HAHAHAHA! Terus ketawa.

 #4

Harga untuk makanan. 

 #5

Air Dont Worry dan Be Happy. Okay la rasanya. Just campur je kot aku rasa.

 #6

Chicken chop. Bagi aku tak sedapp. Lagi sedap dekat D'One Shah Alam. Lagi sedap dekat Hr Steak. Chicken chop ni biasa jek. 

 #7

Me apa entah. Dah lupa. Mee Kantonis kot =P. Yang ini sedap. Dan banyaaaaak. Lauk pun banyak. Aku adalah tak habissss.


#8

Walaupun tak sedap, habis jugak. Jangan membazir. :D

Lain kali, kalau pergi sini aku nak try yang lite lite jek. Macam roti ke. Masa aku tengah tunggu makanan sampai, ramai jek yang order roti apa-kebenda-namanya aku tak tahu. Nampak sedappp.

terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

J.Syazwana said...

dulu masa gaduh dengan bf dia bawak pergi sini pastuh order air I love u. haha sengal betul.

Juliet_iRa~" said...

waahh nmpk sedap je bl tgk mknn smua tu...heee...

chicken chop mgkin diorang xbp pndai kot..haha..;p

Dalila Hamid said...

akak permah malam kat bandar sunway

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

kreatif betul nama air dia. i kiss you.tihihi~

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting