Thursday, January 19, 2012

Pakai Nose Strip.

Assalamualaikum!


 Source : Google.



 Source : Hak milik sendiri. HEHE


First time guna nose strip ni.


 
Hidung adik aku. Nampak tak ada whiteheads kat tepi tepi tu? Dekat sini tak berapa nampak, tapi percaya lahh memang adik aku ni pengumpul tegar whiteheads dengan blackheads. KEHKEH
 


Lepas dah tempak, pastu dah kering. Buangkan. Masa nak buang tu, tarik slow slow jek. Kalau tarik kuat kuat kang, nanti meleleh air mata kesakitan pulak. Melekat kuattt. 


Jadi lah macam gambar dekat atas ni. Nampak tak segala jenis whiteheads dah keluar. Blackheads tak nampak T__T.


Overall, lepas dah pakai ni segala benda melekat dekat hidung akan keluar. Especially blackheads yang degil ittew. Hidung rasa bersih jek.


See? Hidung nampak clear jek. Nampak putih suci jek. Statement memandai. Aku bagi 4/5 star jek. Harga pun murah lahhh. Mesti harga murah, kalau tak aku takkan beli benda mahal mahal ni. Student macam aku ni mana mampu wehh. Ok. harganya dalam 9.90. Dalam tu ada 6 keping.



 
terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Wah2. Semua siap pakai. haha. Tapi mende2 alah ni xbleh pakai selalu. Xelok sbenarnya. Hehe... Mar pun pakai, tp bile bt0l2 perlu je. Kalau pakai yg clay mask, yang bentuk dalam tube tuh, letak kat sume muke,mak ahhh... Xtahule akibatnye. Haha.. Banyak je kat pasaran skang ni.

A'ishah Kamaludin said...

Dah lama tak pakai nose strip ni, teringin pula sebab tengah banyak clogged pores pada muka jawaku ini...

Memang sangat seronok dan kepuasan tak terhingga bila cabut tu dan nampak putih2 sebum yang tertanggal sekali...

Ardini Humaira said...

dni beli yg watson punya :D

Cik Pulau said...

tak pernah gna..huhuhu

~Nana BamBam~ said...

nana dulu pakai jugak benda alah nie..

tapi malas dah nak pakai..sebab kene sentiasa beli..white or blackhead nie bukan selama lamanya hilang..mencikk tauu! huhuhu :P

Cik Anita said...

Berkesan eh?? Nita kan...kalau pakai benda ni, cam tak ada effect sangat..huhu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting