Tuesday, February 7, 2012

REVIEW : BLINCON Contact Lens *paling best!*

Assalamualaikum!


Review contact lens pulak eh eh ehh.














 Dapat free gift. Heeeee








First time pakai rasa tak selesa skettt. Dah lama wahh gilerr ahh rasa tak pakai apa2 punggg! Sukaaa sukaaa sukaaaa :D



Harga : RM40 - 45 gituu. Tak mahal, lain kali boleh beli lagi.
Boleh pakai sehingga 3 bulan.
Blincon BB Color Lenses Specifications:

- 8.6mm Base Curve

- 14.5mm Diameter

- Hema Material

- 42% Water Content

- 2 Lenses Per Box

- 3 Months Replacement Schedule




Aku beli kaler bb chocs. Bestt. Walaupun diameter dia tulis hanya 14.5, tapi enlargement dia melampau tahu takk! Macam pakai lens 16 diameter. Bestttt! Pakai pun rasa selesa sangat! Cuma kalau amik camera pakai flash, dia nampak seakan akan kaler grey.



Mata nampak segar and comell  je. Ni contact lens paling bestt aku pernah pakai. Lain kali of course nak beli brand ni lagi. 



AKu bagi rate 4.5/5. Nak pakai yang selesa, pilih brand ni. Kaler cantik and of course selamatt! Tu yang penting kan? :D



terima kasih sudi baca yaw!

1 pengomen:

nur hidayah isa said...

wah macam menarik je contact lens ni..harga pon not bad..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting