Thursday, January 26, 2012

Suka coklat inniwwwww :D

Assalamualaikum!


Dulu pernah kawan aku bagi coklat ni, budak tu asal dari langkawi. So sana ofkos lah semorang tahuu kan situ adalah sumber coklattt. Setiap kali lepas balik kampung, dia mesti akan bagi coklat dekat kami kami pompuan ini. Lain kali, cari kawan sesapa yang duk kat langkawi tahuuu. :D



Dan salah satu coklat yang pernah dia bagi adalah coklat ini. First time makan, terusss lahh aku jahatuh ciinta sama ini coklattt. Sedap sangat!








 #1

Masa aku duk bercuti kat rumah tu, ternampak lah coklat ni. Terus capai and beli. HEHE. Balik tu share adik beradik. Catu catu dapat lah 6 biji sorang. Keh keh kehh ... Harga mahal sikit kot, tapi still dalam kategori mampu. Ni aku beli yang keciknya dalam tak sampai 10 hengget kot. Maybe dalam RM6-7 kot.

 


 #2

Bentuk yang sangat cute. Bentuk segi tigaaa. Kecik cinoneeet. Sekali makan aku ngap 2 biji sekaliguss. Makan satu rasa tak puas saja. Sedappp! Ada tali sikit dekat hujung segitiga tu. Sedap sangat pun jangan lerr dengan tali tali tu korang makan. HEHE



Yang paling best dalam coklat ni adal badam. Sambil makan tu duk bunyi kruk krap kruk krap je dalam mulut. 


#3


Bersedia untuk di ngapppp! 


terima kasih sudi baca yaw!

4 pengomen:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Mar sangat suka Hersheys Cookies n Creme!!! White choc!!!

melle amir said...

tengok pun jadi lapar. haih

Jumir said...

Nampak sedap jer. Nak satu bole?

[sutera kasih] said...

kt labuan, satu plastik bsr tu dlm 13-15 je hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting