Tuesday, February 28, 2012

Burger Seksyen 19 Shah Alam. Sedap gilerr!

Assalamualaikum!


Malam ni bebudak rumah aku malas nak masak, aku pun sebenarnya takde mood nak masak heheheh so we all ingat just nak beli makan kat rumah ataupun keluar makan dekat luar.


Punnn nak bersiap makan dekat bawah pun malas . semuanya malas lah. Takde mood semua =P


Kawan aku try suggest beli burger dekat bawah rumah ni, kedai burger tuu nak kata ramai orang takde la sangat, maybe tak sedap kottt. Sebab sebelum ni tak pernah pun try kan. Tak terasa nak try sebab kedai burger ni surammm je, kalau yang datang pun aku rasa kawan - kawan diorang jugak yang lepak sekali.


 So, try lah beli dekat sana. Siap siap kejap, pastu turun. Aku dengan sorang kawan ni yang turun.


Sampai sana, memang tak ramai orang sangat. In fact, aku rasa aku je the only customer dekat situ. Hehehehe ...


Aku pilih burger ayam cheese.








 Memula try tu, aku tak expect tinggi sangatt.


Sekali try, wahhhhh wahhhh sedapppp gilerrrrr okehhh!!!


Nampak biasa je, tapi seriously memang terbaikk. Sedappp sangattt!


Dengan cheese yang cairr tuu, memang lain dari yang lain. Semua burger yang aku dah pernah try even dekat kampung tak boleh lawan punyaa kelazatan burger ni *kelazatan wehh menunjukkan kesedapan terlampau* hehehehe




Dalam bahagian ayam tuu, dia belah pastu dia bubuh sos black papper. Aku rasa home made punya kot, tak pasti =P


Kalau makan kan, sos black papper ni akan melt dalam muluttt. Wahhh sedappnyaaa. Malam ni nak pergi beli lahh. ♥


(─‿‿─) <------- layannnnnnn makan burgerrr. 





*Kedai burger dekat seksyen 19 ada dua, satu dekat lorong depan ciast. Satu lagi dekat bawah flat pkns tuu. Aku try yang bawah flat*


terima kasih sudi baca yaw!

9 pengomen:

[sutera kasih] said...

perghhhh..melelehhhhh

echa takashimaya said...

burger kaw kaw wangsa maju pon sedap :)

NugRuL SakuRa said...

Xkenal Maka Xcinta nih org kater..

See.walaupun tampak suram tp da bleh buat sarah peg lagik kedai dye...kurang promosi kot..hehehe

butterfly said...

sarah... beli kan lah....

|| NaFiRaa || said...

flat depan kedai2 tu ke??? saya slalu beli beger kat jalan depan ciast tuh.. tapi kadang2 kedai beger tuh x bukak!! kat situ pon sedap jugak.. :)

sarah mohamad said...

@echa takashimaya

Wangsa Maju dekat area man? Boleh try ni =P

sarah mohamad said...

@|| NaFiRaa ||

Tu ler pasall, memang kedai berger kat jalan ciast tu kadang2 tak bukak jugak. Grrrr dah la datang jalan kaki jauh2 tak bukak. Hehehehe Situ pun sedapp gakk. Pernah dah rasa :)

FiZ said...

wahh...meltg in mouth ye...gulp

tiefazatie said...

adui la..tergoda...hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting