Wednesday, February 29, 2012

Lirik lagu Biar Sampai Ke Bintang. Memang syiokkk lagu nih!

Assalamualaikum!

Currently ni memangggg feverettt song tahuu. Besttt!

Memula dengar tak best, memula dengar aku pernah cakap dekat kawan .. entah lagu apa2 je lagu ni. takk sedakk punn.

Banyak kali dengar sedappp dan sekarang terpengaruhh pulak. Harus donwload nihh! heheheh


Biar mimpi mimpi kita
Jejak sampai ke bintang
Walau harus menggapai awan
Menongkah arus ini


Aku tahu bukan mudah
Tapi mimpi ini harus aku
Tiada gunung yang terlalu tinggi
Tiada laut yang terlalu luas
Tuk mereka memisahkan kita
Dari mimpi-mimpi kita ini


Jangan resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
Tuk membawa mimpi-mimpi kita



Aku tak jumpa lagi link untuk download lagu ni ke mp3. Kalau sesapa yang tahu, sila inform aku okehh. Nak sangatt download =P

Kalau untuk video, memang ada dekat you tube. Tapi takpe, nanti aku letak dekat entry ni. (◕‿-)



Versi studio.



*Ada sesapa tahu tak kenapa aku tak dapat nak letak video you tube dekat dalam entry blog? Padahal aku dah pilih share dan pilih emed code dia dah. Pastu letak embed code tu dalam entry tapi video tak masuk, tinggal embed code je. Kenapa eh jadi macam tu? Ke sebab aku guna blogspot style baru ni?


Ni aku letak video guna cara share dekat blogspot terus. Hehehe pleasee sesapa tahu sila inform aku eh? Susahh kott aku nak letak video ke music apa2 ke .. memang jadi satu masalah dekat aku nih!


Apa2 pun, Best kan lagu ni. Tak sabar nak download yey! . =P


terima kasih sudi baca yaw!

7 pengomen:

Anis Syahirah said...

http://www.youtube-mp3.org/


ni convert lagu tu kak sarahh :)

[sutera kasih] said...

lagu ni best gilerrkan..

urmm, xtaula knapa dear..huhu

cik ika said...

lorh, ni upenye lagu ni..heheh..layan bukan maen tp tataw sape nyanyi..

FiZ said...

owh..lagu ni ke?baru tau.hihi...

CintaZulaikha said...

k fine, takleh tgk video tuh..aishhh

tiefazatie said...

xtau la penat dgr ke tdak lagu nie..hehe..

sarah mohamad said...

@Anis Syahirah

Thanks for the link darls! :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting