Monday, February 20, 2012

Random pics of me.

Assalamualaikum!


Ketiga tiga gambar di ambil di tempat yang berbeza ^^
Tapi boifreng aku lebih suka gambar yang belah kiri sekali, sebab dia kata dia nampak handsome dekat situ sebab gambar tu tak menampakkan jerawat2 dia. *ptuihhh!* *ayat baru "menampakkan*
Hehehehe 


Aku iye iye kan ajeee, gambar belah kiri tu diambil dekat Kedai Gambar Medo. Kalau dekat kelantan, aku lebih suka amik gambar dekat Medo, sebab cantik! Nampak muda dan semua jerawat2 dia kasi pudarr.



 Camwhoring dalam kelas sensorang. Takde kerja.




 Aku dan adik aku edisi makan - makan. 



Pakai nail colour pink purple macam tu. Period time nih. Jangan kata aku sesaja je pakai ehh. Pakai dengan adik aku. Dia buat dekat aku, aku buat dekat dia. 



 

Feveret pic

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Tadaaaaaa!

 



 Rasa macam stylo kot aku dalam gambar nih. *lempang diri sendiri*
Huahuahua ...


Time ni masa aku nak g golok hari tu. Ehhh lupa, masa aku g golok hari tu aku tak update pung lagi. Heheheh tunggu mood mai dulu baru aku update okeh!




terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

azam said...

:) nice
kat kelantan medo paling terkenal utk ambik gambar...cantik gambar² dia

zOeY zAu YaH said...

gambar pkai speck htm tu lawa ;)

Amirah Adnan said...

memang comey gambar kat medo.. so lg kedai gambar kodak kat bangunan sebeloh suk tuh..comey jetak jugok.. hehehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting