Tuesday, March 13, 2012

Chatime yang sedap sangat!

Assalamualaikum!





 Aku sekarangggg ni adalah ketagih Chatimeee!

Baru try beberapa minggu yang lepas :) Dan tersangat lahhh suka dengan minuman ni. 

Paling suka adalah Pearl Milk Tea. Love it so much! ♥♥



Masa ni aku ke Times Square, beli Chatime dekat area bawah Ts tuu.

Kawan aku pun yang baru nak try pun cakap sedap. Huhuhu



 Memula masa beratur ni, memang punya lahhhhhhhhh panjang gila Q nya. Dan semuanyaa adalah chinese. Walaupun ramai chinese, tapi percaya lah boleh je diminum air ni. Jakim sendiri mengesahkan nya .. aku ada baca dalam sebuah blog mana tah. Lupa pulak. Cuma disebabkan takde pekerja melayu 2 orang, maka pengesahan daripada jakim takde.


Lagipun diorang ada international cert punya, internation punya lagi lahh ketat dari jakim punya. Tu yang aku tak was was masa nak beli air ni. Hehehe


terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

Amirah Adnan said...

bestnye.. xrajin try lg ni

Hana Soffelia said...

Sama macam ice blog. Kalo kat kuantan parade ada gerai ice blog, sebijik mcm tu. Adakah pengusaha yg sama? hurm...

sarah mohamad said...

@Amirah Adnan

Pasni mari KL bulih la try deh Hehehehe

sarah mohamad said...

@Hana Soffelia

Rasanya bukan pengusaha yang sama, sebab chatime ni asalnya kalau tak salah dari taiwan kot.

Princess Feyqa said...

aduh rindu nk minum chatime cool blog sume T_T

Princess Feyqa said...

aduh rindu nk minum chatime cool blog sume T_T

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting