Tuesday, March 13, 2012

IKEA Timeeeeee!

Assalamualaikum!
 


Ayokkk! Aku ni asyik makan je kerjanyaa kan. Hihihi ... Memang makanan dan sarah mohamad is the perfect match! 



Kalau weekend, aku dah siap siap dah planning nak pergi terjah kedai mana untuk makan makan. Nasibb abah aku dengan mok aku tak bising bising aku selalu mintak duittt. Huhuhuhu



Padahal duit yang diorang bagi tu aku simpan je takpun aku selalu beli barang barang aku, selalu boifreng yang belanja makan. Heheheh Nasib ada boifreng yang paham situasi girlpreng dia yang kuat makan inniw. =P Ikutt je kemana aku nak makan.  



Ni minggu yang lepas lepas lepas punya okeh! Bagus kan aku, baru hari ni terasa nak update! Hihihihi









YAAAAA! Semua ini kepunyaan aku SEORANG!


Cuma meatballs tu je kitaorang share. Daim cake dengan chicken wings masing2 dapat 2. Wahhh masing masing tuu. Hehehe. 


Kalau makan meatballs time tengah kenyang, memang lah takkan habis. So lesson learnt! Sebelum tu aku dah melantak mcd dekat shah alam. Datang ke IKEA sebenarnya sebab nak beli barang aku. Sebelum masuk tu, boifreng ajak makan lite lite dekat IKEA. Memula nak makan meatballs je, pastu terambil Daim Cake dengan Chicken WIngs pulak. T____T



terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

Lya Colours said...

tak pernah makan meatball ni. selalu tgk gambar je. cam sedap eh

Amirah Adnan said...

daim kek tu sedap dop? hehe..

echa takashimaya said...

nak daim cake!

Syuhada said...

Bak cket yg 1st tu....wink2

NugRuL SakuRa said...

Alahaiii....da bpe kali terliur tgk meatball tuh....sabar je laa!!

Oh Daim, sdapnyer!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting