Thursday, April 26, 2012

Ada malware :(

Assalamualaikum!

 Ada tengok komen dari Cik Eka yang mengatakan blog aku ada malware. Beberapa bulan yang lepas ada sorang jugak komen dekat blog aku dan mengatakan blog aku ada malware. Masa tu aku dah tahu dah datang dari blog azizankadir. 


So aku pun nak remove lah blog azizankadir, malangnya sampai sekarang tak dapat2 lagi. Maybe butang unfollow tu tak fucntion kot :( memangdangkan masa tu blogspot ada masalah.


If sesapa lagi yang tahu blog aku ada malware, tolong inform aku eh. Thanks korang!


UPDATE!

Malangnya aku terpaksa buang bloglist aku memandangkan ada masalah ketika aku nak remove link2 yangterkena jangkitan malware tu! Sayang lah jugak sebab dengan adanya bloglist tu lah aku menjalankan blogwalking aku. Dah la susah nak kena cari balik url blog2 yang dah aku listkan. Huhuhu warghhhhh ...


So if sesapa yang berminat nak letak link korang dekat blog aku ni sila lah bagi url blog korang melalui ruangan komen dekat entry ni, kalau nak letak kat entry lain pun takpeeee :D tak kisah punnn aku just copy dan tepek je kat bloglist yang baru nanti.


Blog aku ni blog sampah je, wakawakawaka .....tapi dengan adanya link korang dekat blog ni, maka insyaAllah aku lagi rajin buat blogwalking kat bloglist baru nanti. Huhuhuhu Kalau takde sambutan, maka aku just letak je yang mana aku selalu blogwalking tu eh eh eh.


terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

Zura said...

ada lg malware nie erk..ingat dh pupus..hehehe

Shiema Sufian said...

Dah lama tak jumpa malware dlm blog.

Reena said...

Uikss... macam mana rupa malware dekat blog eh? :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting