Thursday, April 26, 2012

Tarikh Hari Ibu 2012

Assalamualaikum!


Untuk tahun 2012 ni, tarikh HARI IBU jatuh kepada 13 May 2012 kan memandangkan ia akan di sambut pada setiap Ahad minggu kedia bulan May. 


 Aku pun tengah survey2 gak ni nak bagi apa kat mak aku nanti, huhuhuhu something special yet simple ajooo. Tengah pikir2 dah ni dengan adik2 aku, adik2 aku pun ada bagi suggestion itu ini tapi aku pulak tak berapa setuju. Wakawakawaka .... 


Korang boleh bagi cadangan tak? huhuhuhu



terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

Anis syahirah said...

bagi tudung ariani. mahal oi. HAHA. kalau sy, sy buat kek utk dia. Much of love aite? :)

sarah mohamad said...

Yezzzzaaa Cupcake pun boleh kan. Huhuhu :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting