Sunday, February 21, 2010

Lata Belatan

photo ni masa aku dan kengkawan masa zaman sekolah dulu pergi ke Lata Belatan . Lata Belatan ni terletak kat Terengganu . kami pergi 2 buah kereta. semua kengkawan yang lain dah sambung study, ada yang dah kerja , so kami dak kurang melepak bersama sama . masa cuti Tahun Baru Cina hari tuh , kami sepakat nak pergi ke Lata Belatan.

photos yang lain akan menyusul . hehe

sangat enjoy!!
trimas kawan2 for the momet .

3 pengomen:

kiki lala said...

kenapa aku tengok muka
korang dlm pic ni, mcm
sama jer? mcm adik beradik
smuanya...tp memang best
dpt bcuti dgn kwn2 kan...

amie said...

best nye jumpe kawan lame balek..
huhuhuh

HoNEybUneE said...

lata belatan nih dekat la ngan kg kiter.....=)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting