Tuesday, March 30, 2010

I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair


aku tahu maybe aku dah terlambat sikit nak post pasal I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair contest ni . mula2 aku ingatkan tarikh nya dah tutup , tapi lepas aku teliti syarat2nya , rupanya lambat lagi iaitu 14 April 2010 at 12.pm . so kepada sesiapa yang belum buat lagi , sila lah anda semua bersama sama kita meriahkan event ni dan ..........  having more and more and more fun!


kepada sesiapa yang rasa badannya berbau atau sedikit masham, tak jumpa hair spray yang sesuai, tak jumpa produk pencuci muka yang sesuai  .. masa ni lah anda patut bertukar kepada Gatsby .Gatsby adalah rangkaian penjagaan diri yang lebih sesuai untuk penjagaan lelaki . banyak sangat produk produk Gatsby . contohnya adalah Hair Styling , Hair Styling ni ada menawarkan produk mereka yang terbaru seperti Moving Lock Spray . yang ni pakwe aku dah guna , memang keras atas kepala . hehe . pelbagai lagi seperti Hair Colouring , Body Care , Face Care . sedikit pengiklanan buat Gatsby kerana mengajurkan event yang cukup besar dan mengumpulkan blogger2 terkenal . hehe . kalau ada rezeki aku , dapat la jumpa mereka kat sana .

pelbagai acara yang akan diadakan pada event tersebut sepeti :

1 .dapat bawak kawan . aku nak bawak pakwe aku . hehe .
2.yang paling best , SUMO dalam air bag!! , aku nak try nih .. hehe

3.dapat goodies bag . aku nak nak nak

4.LUCKY DRAW~ sehingga RM15000 untuk dimenangi!! mana lagi nak dapat macam ni kan . 


kepada semua blogger , jum kita riuhkan event tersebut . kepada pertanyaan lanjut , sila ke www.gatsby.com.my/streetfair

post signature

4 pengomen:

pak long said...

salam..
moga terus meriah...semeriahnya..apapun appy selalu

bungakuning . said...

yeah!
jum kita bersama sama meriah kan event ni .

Hidier said...

teringin nak main sumo..mcm best jek

bungakuning . said...

hider : jum sama2 main sumo .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting