Tuesday, March 30, 2010

my first buffered earning . yeah!!

aku tahu , korang baca tajuk pun dah buar muka blur .. hehe . aku tidak la sehebat otai2 yang lain . blog aku tidak la selalu mendapat trafik yang tinggi , sebab tu aku tak pernah dapat buffered earning . hehe . ni adalah buffered earning aku yang pertama! yeah!! .terima kasih Nuffnang kerana bagi buffered earning aku yang pertama . suka suka suka suka

*sila klik untuk pembesaran
post signature

4 pengomen:

M!Er4N said...

sy blm dpt lg buffered earning..huhuhu

bungakuning . said...

takpe , pertingkatkan usaha , yang penting blog jangan berat .

Hidier said...

saya pon x pernah dapat..huhu

bungakuning . said...

saya ni baru 1st time dapat buffered earnings . tu pon lepas saya hantar emel ke encik nuffnang . beberapa hari lepas tu , terus dapat buffered . korang try la hantar emel kat nuffnang . nanti baru dia kenal kita .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting