Sunday, June 6, 2010

Kembali membuat kecoh

salam semua .


lama nye aku tak berblogging ? rindu kat korang semua tau .. ececeh .. so sekarang aku dah dapat kerja yang stabil , bersyukur ..sebab aku dah pernah rasa peritnya mencari kerja . ke sana ke sini macam orang bodoh untuk cari kerja yang elok dan stabil mengikut kelulusan kita . sebab tu la aku tak sempat nak berblog plus aku guna Celcom Broadband .. so tak berapa nak sedap nak online .. SLOW! nak berblogwalking pun malas rasanya , nak tunggu loading gambar satu2 punya la lama .. macam berkurun dah aku rasa . kekekeke .


so dengan pertukaran tempat kerja , semestinya aku membuat pertukaran rumah . kekeke . sekarang aku tinggal menyewa dengan tema2 masa aku belajar dulu .kebetula we all dapat tempat kerja yang sama cuma bahagian je lain2 . harga rumah sewa dekat sini mahal tapi berbaloi aku rasa sebab semua dekat . Sunway Pyramid just 15 minit je , Summit dalam 10 minit , Giant dengan Mydin lagi la dekat . overall semua oke je dekat sini .

so .. lepas ni aku akn terus aktif semula untuk berblogging dan berblogwalking . Nuffnang pun dah lupakan aku . sob sob ..
post signature

7 pengomen:

pak long said...

salam...
waaa..keja tempat baru..mesti best ni..apapun appy dengan keja baru..moga dimurahkan rejeki..

ctek8 said...

wahhh jadi orang sa aley tetap doh dio.. huhu anyway congrats syg dpt keje baru! all the best! =)

Yun said...

salam kecoh2!

saje jln2 smbl tgk blog org. nice blog anyway.

:)

bungakuning . said...

pak long : terima kasih . wish pak long pun sama . =)

ctek : tenkiu syg! wish u gud luck also . muah!

yun : trimas kpd anda . salam kecoh juga . =)

cik bunbun said...

selamat kembali :D

bungakuning . said...

cik bunbun : terima kasih . kembali kecoh =)

laila said...

bestnya semua dekat
kat sini giant jela kot yg ada
alahaiiiiii kulim

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting