Friday, June 18, 2010

Mengidam Samsung Corby Pro .




salam semua , korang sihat tak ? 
harap2 sihat walafiat semua .

sekarang aku tengah mengidam ni , bukan mengidam macam orang mengandung tao ..
aku mengidam bukan makanan tapi gajet .
tengok tuh ..wishlist aku dah bertukar kan ..
aku nak SAMSUNG CORBY PRO!!

sangat stylish 
masa tengok semalam terus aku tanam tekad dalam hati macam mana pun aku nak beli gak fon ni

terus aku call enchek boifee , ni antara perbualan kami :

cik sarah : syg , i nak present utk birthday i bulan ni . ( kebetulan bulan ni birthday aku )
en boifee : boleh , nak apa ?
cik sarah : nak handfon . hehe
en boifee : handfon apa ? kan handfone saya awak dah bedal ( handfon dia aku guna )
cik sarah : tak nak dah yang tu , nak yang Corby . utk birthday wishlist .
en boifee : tengok la kalau ada bajet saya beli .
cik sarah : okey ( dalam hati guling2 suka , ada orang nak bagi free mesti la suka kan kan kan )

korang nak tengok tak handfon yang aku duk mengidam tuh ??

nilah dia ..







WOW!

i want thissss!

lepas buat review dekat internet , aku rasa worth it untuk dimiliki . 
memang berbaloi - baloi .

InsyaAllah , kalau diizinkan oleh Allah , untuk tahu ni maybe aku dapat present yang ni , hehe 

post signature

2 pengomen:

khalidahmacambaguss~O_o said...

wah...mahu juge....saye x minat samsung...tp kalu ada org nak bagi, tibe2 rasa minat lah puleerrr....hahaha....

bungakuning . said...

khalidah : kihkih .. samsung pun okey juga , tapi kalau orang nak bagi lagi la suke kan . kihkih

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting