Sunday, October 31, 2010

sakit tekak + batuk + panas badan = demam !

hye awak !
aku demam !
sob sob sob
dah seminggu dah
tapi tak kebah kebah lagi

pelik kan ,
orang lain demam jarang jarang aje
aku nih selalu je demam
bukan demam olok olok tau
ni demam betul betul punya

dan selalu aku ada stok ubat aku
tapi sekarang aku kat shah alam
stok ubat tak ada
tak sure ubat yang aku selalu tela tu ada ke tak dekat sini
sebab ubat tu terhad
bukan semua farmasi ada
dan harga ubat tuh quit expensive jugak la

lepas ni
aku nak keluar 
nak cari ubat tuh
harap harap ada dekat area shah alam ni
dan ...

incik boipren nak belanja makan dekat Flamming Steambot
sebab aku teringin sangat nak makan steambot
asyik asyik mengadu je dekat dia
last last dia nak bawak aku pergi sana jugak hari ni
sweeeeet kan .. (:




*harus lah ada pic aku kan




ps : update pendek aje !


post signature

4 pengomen:

melle. said...

sakit itu penghapus dosa, aha

bungakuning . said...

betul . saya setuju . ehehe

chuu said...

chuu susa sgt kene demam tapi bila dah terkena terok rr >.<'
smuge cpt sembuh ye~

bungakuning . said...

@ chuu : selalu macam tu lah , tapi saya pelik sikit , sebab selalu kena demam . anywat , terima kasih chuu .

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting