Friday, November 26, 2010

"Jom Sertai & Menang" by efa nur


Hye semuaaa .

kali ni aku masuk contest lagi
contest ni daripada Efa Nur 




sebelum tuh kita tengok syarat syarat nya dulu 

1. Wajib jadi follower Efa nur - dah follow :)

2. Buat 1 entry mengenai contest nih dan lengkapkan slogan (akan di paparkan pada bawah sekali ) - memang dah buat puuung =P

3. Tag 5 rakan blogger anda

i. Daus
ii. Aina
iii. Nora
iv. Pija 
v. GKSB

4. letakkan banner - dah letak

5. postkan link dan comment pada entry tersebut



last sekali .. kita tengok penilaian dan hadiah 

PEMENANG
akan dinilai berdasarkan slogan terbaik,menarik & tertarik..hehe 

HADIAH
2 TIKET 
OUTDOOR GAME 
THEME PARK GENTING HIGHLAND
(berharga RM88)
untuk seorang pemenang
(ticket available for weekend and school holiday but 
not available for public holiday like Hari Raya, Christmas..) 

menarik tak ?



okay . slogan nya berbunyi .. 
"kalau saya jadi jutawan , saya akan membeli banyak rumah untuk di buat harta pada bekalan masa hadapan saya dan keluarga . sekarang hartanah adalah terhad dan harga makin meningkat, maka lebih baik saya berpayung sebelum hujan . saya akan membeli tak kira rumah lelong , rumah teres , apartment dan juga kondominium , dengan kata lain ,  semua jenis rumah ."



post signature

10 pengomen:

tomatokering :) said...

wahh~suke2! ;)

jgn lupe belanja saya tomato..hee,,

nora said...

tuan rumah....ooooo tuan tumah, nora datang nak amik tag ni =)

efa nur said...

waahh..byk nye umah nak beli..hehe

tenkiu join contest efa..
GUD LUCK ya..:)

Teruna Suci said...

wah! ade kontest :P nak join nak join

bungakuning . said...

@tomatokering :)

kalau menang , boleh la belanja . hakhak =P

bungakuning . said...

@nora

sila silakan cik nora sygs . :)

bungakuning . said...

@efa nur

hehe , sekarang kan hartanah makin meningkat . kena la kumpul harta bebanyak . hakhak

bungakuning . said...

@Teruna Suci

jum join beramai ramai :)

melle. said...

boleh tahan jugak idea rumah,

Syazwana said...

kite dah vote awak
:D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting