Tuesday, November 30, 2010

kalau nampak me comment tuh , maknanya me tengah blogwalking lah

Hye korang !


aku sekarang ni guna wireless free dekat hostel nih .sebelum ni aku guna yang celcom broadband aku tuh , since sekarang dia dah slow tahap cipan , aku terpaksa lah guna wifi hostel punya nih . faham faham sendiri lah , kalau wireless free nih + hostel punya mesti ada lah something somewhere dia blockkan . huhu .. betul betul tak suka yang block-ing nih . as a blogger (ceeeewah ) hahah ... yang paling penting mesti lah blogwalking kan , TAPI yang aku geramnya , benda yang paling penting tuh lah yang dia nak blockkan . tau tak , diorang blockkan SHOUTMIX ! 



sekarang , aku memang tak dapat trace sapa yang datang blog aku . sorry guys . okay , sebagai pengganti blogwalking .. aku guna cara comment . so .. kalau korang tengok aku aka bungakuning ada comment korang punya entry , tuh maksudnya aku tengah blogwalking lah :)



aku bukak blog melalui siapa yang aku follow kan , yang dekat dashboard tuh lah .. means sesiapa yang update entry dia , yang tuh lah aku blogwakking + comment dulu . 





ps : macam blog yang sama je yang selalu update ?


ps lagi : korang tau tak macam mana nak buka lama yang diorang dah blockkan guna OpenDNS ?


post signature

11 pengomen:

iNtanhatePoyo said...

hy bungakuning :)

melle. said...

yeah, uitm block shoutmix, mengada kan

Qaseh dalia adelia said...

singgah...salah ke org jahat bg nasihat ?huhu new entry update..
owhh macam tu ye hehe ok2

NuRuL iZZa said...

hye cik bunga kuning..
ciannya la dia..
ada plak gi block shoutmix..
apa2 ajelah dorang tuh..
xpe2..
yg pntg masih leh berblog....

Siti Mashitah Saidin said...

sama la... pakai wifi skolah. dia block utube! wuaaa!~

bungakuning . said...

@iNtanhatePoyo

Hye Intan . selamat berkenalan . >>>poyo je kan . hakhak

bungakuning . said...

@melle.

sama lah melle . sebab tu ko rajin comment kan . baru ku tahu rupanya . hahah

bungakuning . said...

@Qaseh dalia adelia

nanti nak tengok entry latest tuh . heheh :)

bungakuning . said...

@NuRuL iZZa

itu lah , mujur boleh blog lagi . cuma shoutmix je tak dopet :(

bungakuning . said...

@Siti Mashitah Saidin

ah ah , utube pun sini kena block jugak . ish :(

ChiKeDees said...

me pun ngah bw niey...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting