Saturday, November 27, 2010

kat mana chicken chop yang sedap ?

hari ni , tiba tiba aku teringin nak makan chicken chop ? wah wah .. kemain lagi aku ye .. hakhak . memang aku rasa nak makan sangat sangat nih . tapi aku bukan mengidam tau . eh , chicken chop ni sesuai di makan lunch time ke atau dinner eh ? kalau dinner romantik sket kot . 


korang tau tak kat mana yang sedap ? area shah alam atau kl ?


*nak makan yang atas ni lah =P



korang tengok lah pics atas tuh 
macam mana aku tak terliur nye 


eh , korang , kenapa air liur korang menitik nitik ni ? 
hakhakhak

post signature

8 pengomen:

PinQib said...

ahhh.. shedap nye nampak... nak nak nak nak


hihi..
tengs.taw lawat belog shayer. nnt sy jengok lg.

Sory nak jengok entry lain x sempat.
take care, have a nice day..

PinQib said...

hihi..
tengs.taw lawat belog shayer. nnt sy jengok lg.

Sory nak jengok entry lain x sempat.
take care, have a nice day..

miss sue said...

ok,cari kat umah i..mesti sedap..hahaa

nora said...

uiks sib baik sempat lap air liur ni, hehehhe

twinkle twinkle said...

yg ats lagi syok ;D

Ninie said...

sedapnye ciken cop tuhh!

Pinky Pixie said...

alaa, kalau kat melaka ni, yatie taw la kat ne. hehe. lamb chop pun sodap taw. aww, terbayang sudah. lapar2.. hehe

cikbelang said...

waahhh sedapppp!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting