Saturday, November 20, 2010

macam mana nak buat muka jadi flawless skin ?

Hye semua !


okay , korang tengok muka aku nih dekat pic bawah



*berminyak kan ?


pic tak ada edit mengedit
memang tu muka real aku
tengok muka aku
siyes ! berminyak gila 
aku tak tahu dah nak buat macam mana

sekarang aku guna Nivea
pics cleanser aku cari dalam google tapi tak jumpaaa !
toner tak guna pun
moisturizer pun tak guna jugak
yang aku guna cuma foundation Sendayu Tinggi 
macam dekat pic bawah nih
elok la jugak produk ni
untuk bedak memang aku tak de pakai pun





korang ada tak produk ke , bedak ke , petua ke untuk buat muka jadi flawless skin tanpa di edit menggunakan adobe photoshop ?


post signature

11 pengomen:

slumberznanie said...

try la niee simple jee.... amik daun sireh lumat2 kat dlm air sbuah bekas. then bilaskan kat mukee smbil selawat n amlkan sllu. n insyallh sume mslh di muke akn ok ok!!!

Cik Ekin said...

muka ekin pon berminyak jugak. slalunya ekin mmg amalkan compact powder jenis foundation punya. :)

apik pehe said...

xder la sarah..sbb apik pon x pkai pape..biar jer muka gitu walaupon berminyak jugak..hehe

bungakuning . said...

@slumberznanie

okay , trimas atas petua tuw . nanti i cuba yok! =P

bungakuning . said...

@Cik Ekin

cik ikin takpe , muka dah elok dan cantik =P

bungakuning . said...

@apik pehe

apik laki, lain , pempuan banyak yang kena take care . =P

nora said...

nak tau gak petua tu

♥..permysuri_hati..♥ said...

dear...cik mas baru jmpe 1 produk ni...tp cik mas x penah try...sbb tgh xde dwit..nnti cik mas nk gak pakai bnd ni...ape kata tgk awk dlu....n baca testimoni dr org yg dh pakai k...search google pasal produk ni ye..try la...muke cik mas pon ad mslh jgk...ni rasenya jln terbaik...sbb x da bhn kimia...100% bhn semulajadi....

nama produk : ninetynine face (99) + Miracle Mask

Thebestskinsolution Miracle << ni kat facebook.kalo nk tempah....

bungakuning . said...

@♥..permysuri_hati..♥

okay , terima kasih atas info tuw . nanti i cari okeh! =P

♥..permysuri_hati..♥ said...

smgt cik mas bg tau kat kamu..hehehe.. :P

bungakuning . said...

@♥..permysuri_hati..♥

hehe , i really appreciate it cik mas . =P

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting