Sunday, November 28, 2010

Churp Churp berubah ?

Hye korang !



Dah lama jugak lah aku tak bukak Churp Churp ,
ada lah dalam 2 3 bulan camtuh
tup tup aku bukak hari ni
Churp Churp dah berubah dah
ke aku yang baru perasan ? 

hakhak !
kan lama dah tak bukak ..





Before


*pic dari Google


After


*yang ni dashboard Churp Churp aku

mula mula aku bukak tuh kan
dia suruh pilih nak keluar gambar dari facebook ke twitter
pastu dia suruh pilih nak keluar link dekat mana
yang ni aku tak pasti sangat kenapa


aku pilih nak keluar dekat Facebook
sebab aku ada ramai friends situ
around 2k++ kot
so .. maksudnya kalau keluar link untuk promote
kalau tak semua klik
dalam 15 % tuh mesti akan klik kita punya link promote tu kan
tu aku rasa lah ..
betul ke tidak aku tak tahu
hakhak !


ps : perasan tak aku link kan semua yang facebook , twitter , google tuh ? selalu aku malas nak link kan . HAHAHA


post signature

2 pengomen:

Redbloodsnow said...

haaa churps yg baru nih zie x brape nk paham ar...sobsobsob. zie pilih FB gak coz my friend is almost 4K...tp yg kuar my FB page...haiyooo.

bungakuning . said...

@Redbloodsnow

sama lah . kureng paham sikit . mesti earnings kak zie dah meletops kan . hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting