Thursday, December 2, 2010

bila lah dapat pergi sini

Hye korang !



korang ada tak tempat yang paling korang nak pergi ? aku memang lah ada , hehe .. aku paling nak pergi adalah ke Bali Indonesia . kawan kawan aku ada cakap , kenapa tak pilih tempat lain .. aku tak tahu lah , memang aku teringin sangat nak ke Bali tuh . sebab dulu , ada kawan aku dah pernah pergi , dia cakap cantik sangat . masa tuh aku dalam form 3 rasanya . jadi sejak hari tuh memang aku dah set dalam aku punya kepala ni , one day nanti aku nak pergi jugak macam mana pung . honeymoon maybe ? hehe , 


ada jugak kawan aku cakap , alah .. Bali tuh dekat jek .. bila bila masa pung boleh pergi . tapi tuh aku rasa bagi dia lah , bagi aku bali tuh bukan bila bila masa aku boleh pergi . sebab aku tak kaya , kalau aku kaya dah lama dah la aku pergi kan . sekarang dah besar panjang macam ni , dah tahu guna internet apa semua , boleh google ajeeee kan . hehe .. dalam pencarian google tuh , memang pantai nya superb ! putih jeeee ... nampak bersih . eh , aksi cimolot ashraf dengan bunga tuh kat bali kan ?









cantiiiiik sangat !
geram je aku tengok


Bali juga banyak jugak tempat yang boleh di lawati . dan yang paling best dapat berurut . kawan aku cakap , kalau kat pantai pantai tuh , ada lah makcik makcik ke kakak kakak ke , yang datang kat kita pastu tanya kita nak berurut ke tak . that time jugak lah diorang urut kira . kan best . kalau aku , memang satu hari tuh aku nak berurut je , best kan kalau badan kita ni ada orang belai belai . semua penat penat pung hilang . waduuuuh waduuuh . cakap indon sikit . hehehe .





*yang ni aku rasa festival diorang kot
maybe yang dalam cite saus kacang yang ashraf sincair dengan bunga citra lestari tuh
yang dia tak boleh keluar malam
kalau tak kena denda






*tempat yang boleh di lawati nanti dekat sana
hehehe ...




bila lah dapat pergi sana kan ? one day aku nak pergi jugak , untuk honeymoon aku . :)


post signature

20 pengomen:

twinkle twinkle said...

SEMOGE tercapai hajat akk :)

Mario said...

uikkk...lawa jgk ek bali tu...

bungakuning . said...

@twinkle twinkle

Thank you twinkle twinkle :)

bungakuning . said...

@Mario

siyes , memang lawa :)

ziha said...

Bali pon ok..bestt jugak ape. :)

nora said...

nak ikutttttt

melle. said...

comolot ashraf sinclair saja yang kau ingat

Luffy said...

huhu..jom2 kite pergi skunk..:p

efa nur said...

semoga tercapai hajat ya...:)

kak long said...

tak pernah sampai bali...tapi suka ngn limau bali...sedappp..!

Daniela said...

ermm teringin juga =)

oh farah said...

pack your bags! i'm taking you with me. haha

bungakuning . said...

@ziha

memang best ziha .. best tengok pantai je lah .. hukhuk :)

bungakuning . said...

@nora

jum nora kita pergi sesama :)

bungakuning . said...

@melle.

haha .. mesti lah aku ingat punyaaaaa :)

bungakuning . said...

@Luffy

skang ? erk .... nan hado duittttttt :)

bungakuning . said...

@efa nur

InsyaAllah :)

bungakuning . said...

@kak long

limau pun sodapppp :)

bungakuning . said...

@Daniela

jum , kita pergi sekali dengan @nora

bungakuning . said...

@oh farah

free of charge ?? hukhuk

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting