Tuesday, December 21, 2010

korang tahu tak apa itu DOMO ? ala yang kiut2 ganas2 gituuu ...

Hye !

pernah dengar tak DOMO ?
DOMO ni adalah sejenis bla bla bla ...

ni lah DOMO
dia kiut kiut tapi ganas ganas sikit
macam mana tuuu ?



hai , nama saya Domo !


walaupun saya buat buat terkejut , tapi saya maintain cute 




saya lapar , nanti kan dengan awak awak semua saya makan 




tabik hormat dekat sapa sapa yang singgah blog ni
hakhak !







saya mimpi saya kena gigit dengan ular , 



nampak macam smart jek kalau lelaki pakai jaket nih
T____T


ala .. jadik kelawar laaa pulak :)



ada Domo pink , awek ler nii kot 
heeee



ada jugak yang buat nail art
erk .. tak tahu lah nak kata cantik ke tidok 
tapi yang pesti nampak pelik kot


yang ni Domo gatal nih , pandai ko yee , tau je nak buat macam tuuuu !!


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

5 pengomen:

Totin Jamain said...

selalu nampak binatang ni
domo rupenye nama diaaa

bungakuning . said...

@Totin Jamain

hai , nama saya DOMO ? saya peminat sis Totin . bila saya boleh masuk meminang ? hakhak !

APAN said...

smart la jaket tu...
ade jual kat mesia ni x?
haha...

tigrismalaya said...

tak tahu plak menda ni nama domo..baru taw..

Redbloodsnow said...

hahaha...sampai kuku² pun cat domo ek minah tu...hikss. domo tuh cute ar w/pun nampak cam ganas je dgn gigi tajam²..haha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting