Thursday, December 23, 2010

YUUUHUUUU! esok balik kampungg ...

Hai ..

mulai dari 24/12/2010 iaitu esok
aku akan start bercuti mid sem
so , petang tadi aku keluar kejap ke seksyen 17 dekat shah alam tuu
pergi cari tiket ..

mula-mula cari tiket dekat bus sani ekspress
bus pilihan aku nii tau
best bus ni , walaupun dia ada sejarah hitam tak lama dulu
tapi di antara bus-bus yang lain
bus sani adalah yang paling selesa T__T

tapi , tiket untuk bus sani dah habess weh !
so , aku terpaksalah cari bus lain
dan bus pilihan aku yang kedua adalah bus budaya
bus ni pun selesa lah jugak
tempat duduk dia pun luas


tiket aku .. hehehe :)
tengok lah harganyaa
RM42.15 
15 sen tu yang tak boleh TAHAN !
apesal lah tak buat 20 sen terus kan ..
dulu , harga tiket dalam 30 jee ..
tengok sekarang dah 45.15 ..
minyak dah naik kan , semua benda / barang pun kena lah naik jugak

ps : balik rumah dapat connection internet yang lajuuuu . best best best :D



kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

6 pengomen:

aNnE said...

balik baik2 yer..semoga selamat sampai:)

fahim said...

aku syak bas sani punye drebar nsem2, 2 kau suka bas sani..hehe..gurau2

Wahidah said...

selamat bercutiiiiiiiiiiiiii

bungakuning . said...

@aNnE

thanks !

bungakuning . said...

@fahim

memang pun . sebab pakcik2 semua tu hot2 . aku suka lah naik . boleh ngorat . hahahha

bungakuning . said...

@Wahidah

Thanks wahidah . :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting