Wednesday, December 15, 2010

melantak di Mekdi . bak kata cik epal , TERNAK lemak .

Hye !


sabtu lepas , lepas aku pergi JJ , malam tuu aku dengan incik pakwe pergi melantak dekat mekdi , bak kata cik epal , TERNAK lemak , first time ni mention nama cik epal dalam blog aku nih , malu lah i :D walapupung aku selalu silent reader dekat blog dia , tapi aku tak pernah comment , statement jujur neh ..  :) blog dia famous gituu , blog aku haram tak dak sapa nak tengok . hakhak ! tapi takpeeee , amik berkat nama jek ... :)


okay , berbalik pasal lantak melantak nih , aku ada tengok iklan atau dalam bahasa kelantanye orang panggil ngepeng , mekdi dah keluar balik prosperity burger dia tuu ,eh , bukan ke prosperity burger selalu keluar time chinnese new year kan ? , aku macam biasa terus melompat lompat kegirangan , TIPUU ! aku buat-kelip-kelip-mata dekat incik pakwe , hakhak ! incik pakwe cakap , NAAAAK LAAA TUUU ! hoh , naseb baik kau paham , kalau tidakkk , .... so , malam tu , terjadi lah kejadian melantak aka TERNAK lemak ! 



ada gambar yang dah siap melantak dah . hakhak ! aku lupa nak amik pic sebelum tuuh , sebab mengidam kot aku rasa , terus aku melantak , pastu cakap kat incik pakwe , eh lupa lah nak amik pic nak letak dalam blog ! sadis betul , memang menampakkan sangat la aku pelahap rupanya :)



hai , makan tak hengat ! seb baik diaaa yang belanjaaa , T______T
aku student lagi , mana ada duettt 



incik pakwe tengah makan feveret dia , apa lagi , dia tak PERNAH makan yang lain kalau datang mekdi , mesti order nya big mac ! pastu makan catu catu pulak tuh , mula mula dia makan layer atas , pastu off kejap , baru makan layer yang last tuh . huh ! kalau aku , memang aku melantak terus sampai habes , hakhak !



lepas tuuu , ape lagi camwhore lah :) banyak lagi yang aku amik , tapi i malu lah :) nak letak dalam blog yang-ntah-hapa-hapa neh .. lain lah blog famous , ada ramai yang nak bacaaa kan . T___T . pic kat atas sebenar aku bajeeeet cung lah , sebab tuh aku pilih that pic instead of pics yang lain . teeeehheeeee heeeee 



gambar cilok dari google , sedap weh fries curly tuhh . aku sampai order 2 tuhh , jangan ko .. 2 tuh , aku melantak sensorang jee , 

PROSPERITY IS HAPPINESS

post signature

3 pengomen:

Redbloodsnow said...

hahaha...si epal kat ternak lemak ea..hihi. dia tuh mmg ade² aje ah..hikss

bungakuning . said...

@Redbloodsnow

ah2 , suka baca SEMUA entry dia :)

Anonymous said...

Does the R4i Gold 3DS for the DSi actually work?
[Great News] R4i GOLD 3DS can support the newest 3DS V3.0.0-6 system updating! (2011-12-22) [url=http://www.r4i-gold-3ds.com/m3i-zero-gmp-z003-support-new-3ds-consoles.html]buy m3i zero[/url]

As we discern that 3DS fashionable firmware V3.0.0-6 update has arrived, R4i gold 3DS be subjected to been confirmed still working an eye to the V3.0.0-6 without any patch. [url=http://www.r4i-ds.de/r4i3d-karte-r4i3d-upgrade-firmware.html]r4i 3d[/url]

Delight note:As long as your 3DS card prop up 3DS v2.2.0-4, then it commitment support V3.0.0-6 automatically (You mightiness need to do V2.2.0-4 patch updating for your 3DS card beginning in some case), after non-3DS easter card, it will also boost V3.0.0-6 speedily after doing a DSi V1.43 pad updating..
The strange patch for those red - "Loading" stucked 3DS cards....
Prefer note:This loyal patch is only designed in search those R4i Gold 3DS cards, which got a red primer - "Loading" stucked on the tuchis small screen while click on "DORASU" icon, not in search other lot of cards... WOOD R4 V1.42 Released.
WOOD R4 V1.42 Released,amuse download for the benefit of your R4i GOLD in the offing
I've seen the videos on youtube that r4i gold working on dsi with firmware version 1.43. But the question is I have is how well does it work? I want to make sure.
for Both R4i Gold 3DS and R4i gold Non-3DS cards... http://www.r4i-ds.de/

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting