Wednesday, December 15, 2010

2 benda yang aku beli masa dekat JJ Bukit Raja


Hye !



aku ada cakap kan hari tuh dekat entry lepas 
kalau korang tak hengat  
klik >>> SINI ! 
aku ada mention aku beli barang 
ngeh ngeh ...

nak tau tak ? bajeet macam aku blogger famous pulak , macam lah ada orang nak tau apa yg aku beli ..hakhak !



yang nih incik pakwe belikan 
yang ni salee 
muraaaah jek
after sale dapat lah rm50
brand applemints <<< betul ke aku eja macam tuuu ?
abaikan katil aku yang tak bercadar tuh
T____T




lagi satu yang aku beli 



korang tau ke apa-ke-benda nih ?
yang ni adalah leg warmer
ingat ke baby je boleh pakai apa-ke-benda nih ?
jangan tak tahu .. aku pung still the baby lagiiiiii lah T____________T


okay , enuf ..
ini adalah leg warmer
dekat hostel aku nih banyak nyamuuuk 
shah alam kan
kat sini .. alahai , malam2 duk berbunyi nyamuk tuh
aku pakai benda nih sebelum tidur lepas sapu losyen
kena sapu losyen nak kasi kaki lembut tau :D
pastu baru pakai leg warmer nih
baru lah nyamuk tak gigit
lagipung aku ni kalau malam2 asyik kaki cramp je
so , nak panaskan kaki tuh aku pakai apa-ke-benda alah atas tuhhhh 


post signature

6 pengomen:

enyheartsdiamond said...

jeans itu persis saya pny :)

tigrismalaya said...

wah mcm menariknye trend anak muda kini..chewah..

Redbloodsnow said...

alaaaa ko dik. awat ko x belikan sekali dgn akak warmer tuh. akak nih cam baby taw. tido berstockin segala n x leh kene sejuk. really need that warmer

tp kat cnie x pnah ler plk jumpe...heee heee :P

bungakuning . said...

@enyheartsdiamond

eh ? cantik kan ? grey kan masuk dengan semua kaler ..

bungakuning . said...

@tigrismalaya

heh :) anak muda .. rasa cam remaja pulak . hehe

bungakuning . said...

@Redbloodsnow

kak zie , warmer tuh saya beli dekat momoe , masa tuh ada satu tuuu je :) terus sentap dan beli . :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting