Monday, January 31, 2011

dah beli hadiah dekat adik aku . yeay!

hai ..

hari tu , seperti yang dah di janji kan dekat entry ini 
aku dah beli dah bag dekat adik aku tuu
for her birthday present lah nyeeee

rega bag tu idok lah mahal sgt macam beg ori channel tu kan
yang tu manaaaa mampu kot !
tapi it's a gift 
sentimental value okeh

nak tengooook tak ?
hihi
saja gewdik !


pringles tu saje je nak menyemak jugak
beg ni best
rega .. ?
biar lah rahsia :)
kehkeh

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

6 pengomen:

white rose said...

untung ade adik prempuan... :)

faradeeba said...

nice sister.
haha lucky betol your sister. :D

sarah mohamad said...

@white rose

iyo lah . adik pompuan ni ngada2 sket . hihi

sarah mohamad said...

@faradeeba

hihi . malang nye punya adik yg ngada2 cenggini . uhuhu

Redbloodsnow said...

lawaaaaaaa arrr beg tuh.
bertuahnya jd adik dia..hikss

aisyarina_ai(^_^)\/ said...

pringles xbole mkn kn..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting