Friday, January 21, 2011

DULU TERJAH, SEKARANG HAPPY BLOGGING PULAK DAH

Hai ..

tengok tajuk tuuu , agak agak korang paham tak ?
mesti tak paham kan 
kalau yang ada jenguk jenguk blog aku ni paham la kot
kalau tak paham jugak .. erm , memang blog aku ni bukan dalam senarai blog yang korang nak BW la ye
hihi .. takpe ,
aku redha kan je

huh , redha ?! ayat tak boleh blah lah ! hihi

ni yang aku maksuhkan 




BEFORE aku guna terjah
ala ala macam korang ni michelle melodi tu lah
terjah blog haku ni
hihi



AFTER happy blogging ! 
saya sayaaaaaang korang semua

nampak cam santai sikit kan :)

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

4 pengomen:

bajiku shefi said...

heppi blogging:)

bungakuning . said...

@bajiku shefi

tengs . happy blogging to u :)

PinQib said...

wah, comel jer tagline ehh>?

|Khurafat, BEST ke TIDAK?|

bungakuning . said...

@PinQib

bukan tagline , tapi trademark . hihi

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting