Friday, January 21, 2011

yeay! esok weekend . nak layaaaan movie korea ^_^

hai ..

incik pakwe ada bagi aku 2 set cd korea :)


1. LOVE STORY IN HARVARD - 18 cd
2. MARRYING A MILLIONAIRE - 16cd



nak tahu pendapat korang ah ,
best tak 2 citer ni ?


eh , pic ni tak hada kena mengena dengan tajuk !
saja nak tempek gambar yang besar gedabak + demok :D


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

15 pengomen:

Ekinn Zhareef said...

nak join tengok ! hehhe

nadey said...

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baik gile pakwe bg yg ori lak tu!!!!!!!! SIYES BESH GILE!!!!!!!!!! JAMIN 100% besh...ni cite lame tp ingt lg siyes besh! enjoy ya!

Anitadahahs said...

alahai..tak boleh nak nengok sangat cerita korea semester ni. Nanti semua projek tak jadi. Suka pun buat-buat tak suka jelah, huhu.

KizZ said...

Huhu..kiz baru tengok 200 pound of beauty semalam..Besh besh!

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?

biskut said...

nih baru jer stop rally movie korean...the perfect neighbour.lawak,sedih n hepi.best gak sekali sekala layan ye dak..

PinQib said...

sedap ke hyun bin belakon tuh::nak tengok??

|Khurafat, BEST ke TIDAK?|

bungakuning . said...

@Ekinn Zhareef

jom! sama2 layaaaan korean . hihi

bungakuning . said...

@nadey

besh eh ? tak pernah tengok pung citer ni lagi . kalau best memang tak tido lah layan sampai habes!

bungakuning . said...

@Anitadahahs

hihi . takpe untuk releasekan stress kan .

bungakuning . said...

@KizZ

besh citer tu! dah tengok lama dah :)

bungakuning . said...

@biskut

saya tak tengok lagi citer tu ? drama ke movie ?

bungakuning . said...

@biskut

saya tak tengok lagi citer tu ? drama ke movie ?

bungakuning . said...

@PinQib

belum tengok lagi , so tak dopet nak bagi conclusion macam mana . hihi

Kancilbiru said...

lama betul akak tak tgk citer korea ni..dah pencen kot..hehehe

tomatokering :) said...

waaa~best2 . kalau kat cnie jarang tgk korea . kalau balek KL baru layan korea . kekeke

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting