Saturday, January 22, 2011

nak buat contest lah . ada IDEA tak ?


Hai ..

tengok dekat sidebar aku tuu ? 
banyak tak contest atau giveaway yang aku join ?
gila contest kan budak demok ni ?
hihi

sekarang ada 5 contest dan giveaway yang dah aku join
means that aku dalam mood rajin ler tuu 

tapi .... selalu nya aku tak de rezeki pun nak menang  :))
tak kesah laa , yang penting semangat nak join tu ada
lagipun aku pun bukan mengharap nak menang pun
sekadar nak rapat rapat antara blogger semua kan 

eh , melalut pulak 
korang boleh bagi idea tak ?
aku nak yang berkenaan gambar lah
kan korang suka tempek tempek gambar dekat blog 
teeeheee :)



hadiah ?
yang pasti bukan budak ini hadiah nye ye :D

hadiah ofkos lah yang menarik tertarik da bom!
something yang special , ada sentimental value gitu
DAN english style okeh !


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

10 pengomen:

wannurfazrini said...

rajinnya join contest , cuba nasib ye !owh nak buat contest ? biasa mmg contest menepek gmbr org suka !

hamzah ian said...

aku rasa nak wat gak..

Anitadahahs said...

bagus buatlah kontes! nanti Anita join hehe.
Tp nak sumbangkan idea tu macam payah sikit, buat je yg simple tp nice. :) contoh: pertandingan gambar dengan kucing tersayang.hihi

:: bubu :: said...

contest pose dlm kete ok x.. ?

PinQib said...

kontes entry paling lawak
har har haerrrr

bungakuning . said...

@wannurfazrini

itu lah , memang nak buat mengenai gambar cuma tak tahu stail macam mana dah . huhu :)

bungakuning . said...

@hamzah ian

boleh , ko wat nanti ajak la aku join sekali tau! :)

bungakuning . said...

@Anitadahahs

boley jugak idea tuu . bagus!

bungakuning . said...

@:: bubu ::

contest pose dalam keta pun okay! bagus jugak! nice idea :D

bungakuning . said...

@PinQib

err , boleh jugak.tengs pinqib!

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting