Thursday, January 13, 2011

Gift from my mum dapat jam pelik - HANGING CLOCK !

Hai ...

pernah tengok tak hanging clock ? sure sure korang pernah tengok kan ? haku je yang tak pernah tengok . aku kan jakun sikit .. eh , bukan sikit lah .. jakun BANYAK ... haha ..

hari tuh , dah lama dah .. aku pergi window shopping dengan mak aku dekat kk home deco mart ape tah betul ke tidak tak tau aku eja tuu .. ada lah haku jenjalan window shopping dekat situ .. kedai tu baru je bukak dekat kelantan nih .. memang santek okeh ! dia style english style la ..

mak aku pun sekarang tengah nak decorate rumah ala ala english style .. so untuk nak mendecorate ala ala english style nih , for sure lah barang barang pun kena ala ala english style kan .. jadi aku dengan mak aku pergi lah window shopping ni dekat situ .. tapi kerek ah dekat situ , nak amik gambar pung tak boleh ! mencik ah !!

tapi memang santek sangat barang barang dia , semua aku berkenan . HARGA pun cantik okeh ! masa aku pergi tuu , dia on sale , jadi kira berbaloi lah nak beli pung , kira harga standard jugak lah .. kalau nak banding dengan SSF tuu , SSF lagi mahal .. aku tak suka ah g situ yang dekat KB tuu ..

duk belek belek ni , aku ada lah berkenan dengan satu hanging clock nih .. aku cakap dengan mak aku , suh mak aku belikan .. mak aku cakap nanti nanti lah dulu .. aku senyap je lah kan ..

last last , masa aku nak balik semula kat hostel mak aku bagi ni hanging clock nih ..


tulisan nombor roman


jam ni dia sangkut je dekat atas tuu
depan belakang jam ni ada jam
paham tak ? 
kalau dekat belakang tu tulisan nombor roman
dekat depan tuu nombor cam biasa lah
jam ni pelik
tak tahu mana satu depan belakang
aku belasah je depan belakang tuu
hakhak !

dekat hostel , aku letak dekat meja tepi katil , senang sikit nak tengok jam :)

kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

13 pengomen:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cantik la jam tue...

nora said...

nice

ala2 classic gitu kan

tomatokering :) said...

cantek2 ! pukul berapa datuk harimau ? :P

p/s : http://tomatokering.blogspot.com/2011/01/vote-ceq.html

tengs :)

bungakuning . said...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..

TQ sis ! :)

bungakuning . said...

@nora

ala ala style vintage gituu :)

bungakuning . said...

@tomatokering :)

hihi . pukul 12 :)

kahirie said...

jam ke buaian??? haha

bungakuning . said...

@kahirie

jam lor .. hihi

Hana Faza-same person said...

nmpak classic gituh! aww...i like

Piasara said...

owhh..akak suka pi KK HOME DECO,selalu pi tgk2 ja,(sbb kureng sikit english style ni...)boleh tahan lah harga dia pon..neway jam tu sangat cantekk..

bungakuning . said...

@Hana Faza-same person

Tengs sis :)
Auww .. !

bungakuning . said...

@Piasara

Tengs sis :)
best jugak dekat kk home deco ni ..

Redbloodsnow said...

sgt unik lah! :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting