Friday, January 14, 2011

sapa-sapa yang tahu tempat seafood yang sedap di selangor ni ?

Hai ..

sekarang ni aku mengidam .. bukan mengandung tau .. mengidam nak makan seafood . dah lama dah aku nak makan seafood ni , tapi tak tahu kat mana tempat nyee ?

so , korang boleh suggest tak restoran seafood dekat selangor ni ? ada orang cakap dekat port klang tuu , tapi yang tu jauh sangat lor .. lagipun aku tak kenal jalan dekat sana tuuu

kalau boleh , biar lah restoran tu kira reganya reasonable lah .. haku tau lah kalau makan seafood ni mahal sikit .. mahal sikit tak hapa lah .. JANGAN yang mahal banyakk uder le .....

aku nak makan ...................................


udang goreng butter
yang ni memang feveret haku okeh ..
memang nanges lah kalau makan ..

nanges tu sedap maksudnye
pinjam ayat sis zie madini 
hihi


lala goreng berempah
yang ni incik pakwe kureng gemar sikit
tak hapa ,
biar aku yang melantak semua ..
hahah


ketam goreng pedas



ikan siakap bakar


last sekali ..
super nanges nii
sotong celup tepung


semua gambar cilok dari google 


kat mana weh tempat nyeee ? aku dah tak sabar nak makan seafood ni .. 


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

3 pengomen:

PinQib said...

sedap sangat ker?? eh

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

bungakuning . said...

@PinQib

sedap weh .
memang sehingga menjilat jari lahhh :)

Anitadahahs said...

udang butter dia kat tempat yang saya makan tuuu!!
SEDAP GILA~ phew ;p
pegilah makan kat jeram, Kuala Selangor. Bst dan tempat die pun oke. Kalau rasa tak ada teman nak g, meh g sama-sama.hehe.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting