Friday, February 25, 2011

dah 3 juta orang tengok video ni ?

hai ..

aku tak tahu ah korang dah pernah tengok ke tidak video k pop ke tak ni ? aku memang tak pernah tengok lagi .

video ni pun aku tengok lepas kawan aku tagged dekat facebook. sekali tengoook , MEMANG LAYAAAAN .

suka tengok cara diorang menari, sampai kan aku pun rasa nak berjoget .

video ni aku rasa tengah howt kot sampaikan 3 juta orang tengok . korang pun layaaan ah sekali . teehee :)


ps : badan semua memang canteeek .

*mood gatal sikit*

sila LIKE kalau suka

22 pengomen:

Bulan said...

memang best dear. bulan byk kali da tgk.ahakss best kan?

.::WaNiE::. said...

uik video baru ke

jap tengok menambah bilangan penonton lgi hahah

Novelgurl said...

salam ! wah ! 4 minute mmg gempak !

MingMing said...

4minute ni suke lagu hot issue tu je.. yg lain cam malas je nak denga.. hehe

Robot | Sakti said...

minat korea rupanya.

:)

krole said...

wuahhh!!jom berjoget wak ngee...mmg layanz~

sarah mohamad said...

@Bulan

best tangat2 . *tetiba pelat*

sarah mohamad said...

@.::WaNiE::.

hihi . ntah la video baru ke tak . ni baru 1st time tengok . teehee

sarah mohamad said...

@Novelgurl

Gempak habiiiiis !

sarah mohamad said...

@MingMing

yang lain best jugak eh ?

sarah mohamad said...

@Robot | Sakti

tak minat sangat puun :)

sarah mohamad said...

@krole

jum joget sama2. teehee

miss shark said...

yeah, 4 minute mmg best ! SNSD and 2ne1 pon best.. :)

miss epa said...

hee.sy xlayan sgt korea.tapi suka tgok diorng menari sbb diorang sgt chomel. :)

norien arshad said...

lyn la lagu die yg tajuk I My Me Mine ...lgu 2 lg best .. lagu HUH ni lame dh ... :) 2ne1 pown best .. n lgu fevret Go Away ... kamu tgk taw .. xrugi lyn lgu korea :(

Cik Yana said...

Ni memang vid yang paling cik Yana suka. Lagipun layan artis korea 4minute je. Hahahah~ vid baru dorang tajuk lagu Why best gak. Ala2 gagah camni gak. Tak gedik. Hahaha~

sarah mohamad said...

@miss shark

me jarang je layan lagu korea. selalu layan drama je. teehee . tapi video ni memang BEST !

sarah mohamad said...

@miss epa

memang diorang menari cambest je tengok kan . :D

sarah mohamad said...

@norien arshad

nanti nak tengok dekat utube . mesti best jugak kan .

sarah mohamad said...

@Cik Yana

ah2. perkataan yg sesuai untuk tarian macam ni . diorang tak gedik langsung kan . teehee

Redbloodsnow said...

3 juta viewers? whoaaa! zie nk tgk gak ah. lom pnah lg tgk video ni taw..huuhuuu

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

best akak zie. tengok yok :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting