Tuesday, February 22, 2011

dah dapat skirt yang aku duk mengiyau ngiyau bagai hari tuuuh .

hai korang !

ingat tak lagi dengan ENTRY INI ?

walaupun tak sama macam yang aku nak  tapi boleh laaaa .... untuk lepas gian kan aku nak skirt tu .

tapi akan ku cari yang aku nak tuu , ala2 gipsi gituu .


abaikan belakang tu . :D

kena pakai dengan inner tak pun dengan cardigan takpun dengan jaket
yang mana sesuai dengan korang ah

yang ni aku beli dekat kl sentral . sebenar nya aku nak beli yang aku minat tu ah , tapi pendek lah pulak . kira skirt tu memang design untuk orang pendek . jangan ingat orang pendek tak boleh pakai skirt cenggini . dah memang ada design untuk skirt tapi yang bertubuh sederhana pendek .

aku dah pakai hari tu sekali , tapi lupa ah nak amik pic. nanti aku pakai lagi pastu aku akan update okeh .

skirt ni macam erkk ... berbayang la sket kalau jalan tengah panas . kena pakai dengan legging belah dalam . kalau tak korang jangan pelik ah kalau ada lelaki duk tengok dekat skirt korang . teeeheee


babai ....

sila LIKE kalau suka

6 pengomen:

Redbloodsnow said...

eeee lawa lah dresstu yunk.
teringin nk pakai dress taw.

- GC - said...

weh, aku pendek. x sesuai nak pakai. lagipun aku boroi. haha

Heidi Shafiq said...

fuh.. lawa siot.. nt dh pakai upload la gmbr kat blog.. :)

She's retarded said...

lawa dress

perondajaketbiru74 said...

hmmmm nice blog...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak sesuai dgn org kementot mcm sy... kekekekeke

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting