Tuesday, February 22, 2011

pergh ! layaaan eskrem best time2 gini .

hai ..

sekarang dah  petang. dekat shah alam time gini memang panas terik . tengah2 panas terik gini best layaaaan eksrem . lagi2 dengan pisang goreng penas . wuuhuuuu .

sejak 2 3 hari ni aku asyik mengidam nak makan eskrem je . walaupun kedai dekat tapi aku tak hado transport nak keluar . tu jadi cam mengidam sket . eh bukan sket . banyak kot .

dah la tengah hari tadi aku ada tengok iklan dekat tv , yang eksrem walls yang baru . korang ada try tak ? sedap tak ? kalau sedap habak dekat aku . kalau tak sedap tok usah cakap lah . teehee .







semua gambar kredit to walls malaysia

yang eskem ni la aku duk mengidam tuuh . pergh ! layaaan betul kalau dapat makan time ni jugak .

kalau aku aku nak yang SELECTION GOLD HAZELNUT BROWNIES . aku suka yang ada kacang2 sket . baru lah terasa mewah sikit eskem tu  kalau yang strawberry tu aku kureng sket sebab selalunya over sangat kemanisan tu .

rega nya aku rasa agak mahal kot untuk eskem sebesar tapak tangan tu . tapi kalau rasa nya memang dah WOW! SEDAP GIIILA ! aku rasa cam worth it jugak la kan . kadang2 boleh la nak makan . kalau selalu haii .. boleh botak kot . hihi

nanti kalau aku beli eskem ni aku akan hapdet okeh !

sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

norien arshad said...

kan dah rse nk mkn jgk ... btl2 buat kecur liur je sarah ni ..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

sOdap tuhhhh..nak sikit leh?

Amirrah Zawani said...

tgk iklan dia ari tu terus teringin nak beli.. nti nk p cari lah :D

Redbloodsnow said...

LAYANG KAT ZIE SEKETUI YUNK..MEH MEH :d

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting