Wednesday, February 23, 2011

sekang banyak contest movie sedang berlangsung di Nuffnang . best best

hai ..

baru pagi tadi aku tengok NUFFNANG punya website . dah lama tak bukak . nak tengok keyword dengan analitik terbaru kan .

pastu tengok dekat home NUFFNANG tuu , waaaaahhhh ! bagus ! banyak gila movie contest sedang berjalan . SEMUA nya untuk bulan MAC okeh .

rugi betul aku tak tengok hari hari , kalau aku tengok dah lama aku join .

sekarang kalau nak join SEMUA pun tengok dekat comments  tu dah beratus ratus , rasa cam dah tak ada harapan nak menang kot kalau join . :(

tapiiii , ada satu je contest yang aku join . tajuk nya adalah I AM NUMBER 4 . movie ni cam best je . movie ni keluar dekat panggung esok tau . korang kan kaya, esok boleh la g tengok .

macam aku ni kan student lagi , duit pun tak berapa hadooo .tapi kalau korang nak jimat , dan nak tengok movie ni jugaaak , masuk lah contest ni . kalau menang dapat la tengok free dekat 1 Mac ni . dapat lagi beramah tamah dengan NUFFNANG . hihihi

sebenar nya kalau korang join apa2 anjuran dari NUFFNANG ni , chances untuk nuffnang ingat anda lebih besar . nanti dapat la be banyak2 . teeeheee . tak lah, maksud nya .. nuffnang akan lebih NAMPAK anda , nampak effort anda untuk menjoinkan diri dalam apa2 contest tu.

joooom . pakat masuk ramai2 . ada banyak lagi movie tuu .



nak tengok tak pengalaman movie date aku dengan nuffnang . 


MY VALENTINE'S DAY 

DATE NIGHT - sumpah ! cerita ni lawak gila . aku pergi tengok movie ni dengan pakwe aku . pakwe aku sampai terkeluar air mata duk gelak2 tengok citer ni .

RAPUNZEL'S HAIR - citer ni aku dapat jemputan , tapi aku tak pergi sebab pada masa tu aku ada dekat kampung . rugi betol .


sila LIKE kalau suka

9 pengomen:

Nica said...

terima kaseh utk infoo itu :)

ijam ismail said...

OK DA JOIN GAK CONTEST 2..
HEEEEEE...
thanks..

azizan4444 said...

mmg bnyk movie mnrik sgt..dan nuffnang pon bnyk bt contest..xde la susah sgt..hehe..

AH7 said...

wah....join contest nuffnang..

sarah mohamad said...

@Nica

welcome nica :)

sarah mohamad said...

@ijam ismail

join jugak ye ? harap sama2 dapat pegii . teehee :)

sarah mohamad said...

@azizan4444

jijan tak join ke ?

sarah mohamad said...

@AH7

join tak ? leh nati kita g tengok sama2 . teehee

Redbloodsnow said...

ZIE TAK PERNAH LG JOIN MANE² CONTEST NUFF. SBB TAW IF MENANG PUN, BKN DPT GI. JAUH BANGET SICH GWE...SOBSOBSOB

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting