Wednesday, February 16, 2011

Memperkenal kan my new watermark

hai ...

dulu aku guna watermark ni kan .



kalau korang perasan la kan . T____T




nak tengok tak watermark aku yang dulu  . klik dekat ENTRY INI


sekarang aku dah buhsan dengan itu .
oh ! aku ni memang mudah buhsan denga benda yang sama je

dah nama nya buhsan , 
time buhsan jugaaak la aku merajin kan diri buat watermark yang baru

first of all , jgn korang expect yang watermark aku ni ala2 pro eh
aku buat atas kehendak aku yg saja2 je
lagipun aku tak pandai mana pun nak edit 

dan .. introducing my new watermark ...

taraaaaaa ...








simpe je . amat amat lah simpe kan .






gambar besau aku tempek watermark baru .

alamak ! aku dah ada double chin . 
masa tengok gambar ni , terasa cam aku gemoooox sangat .
sebab dah ada dagu berlapis . uwaaaa !

korang ada tips nak kurus tak selain dari diet ? hihihi






sila LIKE kalau suka

4 pengomen:

Ieda Al-Habsyi said...

best ada watermark, akak ni sampai sudah belum ada lagi hehehe
AMARAN BUAT ADIK IPAR

Encik Psychopath said...

double cheese burger !

bunga said...

cute pe..

MiSs TOrA said...

ajarkan tora wat watermark tu =)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting